Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Van de Mūsdijka un "Fantic" MXGP rūpnīcas komandas ceļi šķiras

Juris Grīns
Juris Grīns

Van de Mūsdijka un "Fantic" MXGP rūpnīcas komandas ceļi šķiras
Foto: mxgp.com

Lai gan Roans van de Mūsdijks šogad bija iecerējis debitēt MXGP klasē, noslēdzot līgumu ar "Fantic" rūpnīcas komandu, gūtais savainojums situāciju būtiski mainījis. Tagad abas puses vienojušās par sadarbības neturpināšanu.

Savainojumā Van de Mūsdijks iedzīvojās nesen Anglijā notikušajās sacensībās "Hawkstone International", kur guva ceļgala traumu. Līdz ar to holandiešu braucējs nestartēja pasaules čempionāta pirmajā posmā Argentīnā, tāpat neredzējām viņu uz starta otrajā posmā Spānijā.

"Fantic Factory Racing" vienība paziņojusi, ka ar sportistu panākta mutiska vienošanās par sadarbības neturpināšanu, un viņš brīvi var izvēlēties sev citu komandu. Tiek ziņots, ka Van de Mūsdijks jau drīzumā paziņos, kuras komandas sastāvā šogad debitēs MXGP klasē.

Kopš 2019. gada Van de Mūsdijks startēja MX2 pasaules čempionātā un sevi pierādīja kā stabils "Top 10" braucējs. Pērn "Husqvarna" rūpnīcas komandas rindās viņš uzvarēja vienā sacīkstē, sešas reizes finišēja pirmajā trijniekā un, izlaižot dažus posmus, guva astoto vietu kopvērtējumā.

Šo sezonu "Fantic" nometne MXGP klasē uzsākusi tikai ar Glenu Koldenhofu sastāvā. Argentīnā viņš finišēja sestais un astotais, Spānijā pirmajā braucienā ieņēma sesto vietu, bet otrajā krita un salauza sajūga rokturi, vēlāk tiekot pie diskvalifikācijas par palīdzības saņemšanu no malas.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2024-03-27 16:01, pirms mēneša
Laikam ies palīgā Gajseram, traumētā Fernandez vietā.