Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: "Man ir svarīgi, ka varu aizstāvēt Latvijas godu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Karro: "Man ir svarīgi, ka varu aizstāvēt Latvijas godu"
Matīss Karro
Foto: Jānis Pastars

Latvijas motosporta federācija dalībai Pasaules Nāciju motokrosam Francijā apstiprinājusi divus motokrosa kluba “MX Moduls” pilotus : Dāvi Ivanovu un Matīsu Karro. Paredzēts, ka Ivanovs Nācijās, kuras notiks 26. un 27. septembrī, startēs MX1 klasē, bet Karro - MX Open klasē.

Dāvis Ivanovs līdz šim piedalījies trijās Nāciju motokrosa sacīkstēs : Francijā, Vācijā, Beļģijā. Ivanovs ir 2011.gada Latvijas motokrosa vicečempions MX1 klasē, 2013.gada Latvijas čempions MX1 klasē un motokrosa seriāla “Superkauss” vicečempions PRO klasē, 2014.gada Latvijas vicečempions MX1 klasē, motokrosa seriāla “Superkauss” čempions PRO klasē.

Dāvis Ivanovs: “Liels prieks, ka varu startēt izlasē kopā ar tādiem sportistiem kā Pauls Jonass, kurš šobrīd ir Pasaules čempionāta MX2 klases līderis, kā arī ar manu komandas biedru un ilggadēju Pasaules čempionāta dalībnieku. Tas ir liels gods, ka varu ar šiem puišiem startēt Nācijās. Par sevi domājot, uzskatu, ka esmu labā formā un pelnījis braukt uz Franciju. Jāmēģina nostartēt pēc iespējas labāk, lai ir, ko atcerēties un par ko lepoties!”

Matīss Karro līdz šim piedalījies piecās Nāciju motokrosa sacensībās : Latvijā, ASV, Itālijā, Anglijā, Vācijā, un visās reizēs izlase tikusi A finālā. Karro ir deviņkārtējais Latvijas čempions motosportā, 2008.gada Junioru čempions, 2014. gada Anglijas čempions.

Matīss Karro: “Priecājos, ka esmu uzņemts Latvijas Nāciju izlases sastāvā. Man ir svarīgi, ka varu aizstāvēt Latvijas godu un būt starp tiem trim labākajiem izlasē. Iepriekšējos gados mums bija cīņas ar komandu vadību, bet šogad beidzot tā ir jauna. Izskatās, ka visa komanda būs stipra un mēs kopā ejam uz labu rezultātu. Liels paldies komandas vadībai, kas sagādās visu, lai varu parādīt konkurētspējīgu rezultātu.”

Māris Martinsons, “MX Moduls” valdes priekšsēdētājs: “Esmu pagodināts, ka divi no mūsu kluba sportistiem ir novērtēti un Latvijas izlasi Nāciju motokrosā pārstāvēs arī šogad. Tas pierādā, ka gan mēs kā klubs, gan katrs sportists individuāli ir smagi strādājuši pie savu mērķu īstenošanas. Pozitīvi ir tas, ka izlases vadība un federācija ir spējusi nodrošināt, ka mūsu valsti Nācijās pārstāvēs arī šī brīža labākais Latvijas motokrosists un Pasaules čempionāta MX2 klases līderis Pauls Jonass. Šogad izlases sastāvs ir jo īpaši spēcīgs!”

Informāciju sagatavoja:
Sanita Pelēķe

  +1 [+] [-]

, 2015-08-26 13:59, pirms 9 gadiem
2008.gada pasaules Junioru cempions

     [+] [-]

, 2015-08-26 16:36, pirms 9 gadiem
Beidzot Igauņi jānokož..

     [+] [-]

, 2015-08-26 17:43, pirms 9 gadiem
Neko labāku nevaram piedāvāt pasaules m-krosa ģimenei. Ja ar čaļiem un tehniku būs o.k., tad varam domāt ne tikai par desmitnieku, bet atļaušos prognozēt 6-8 vietu. Varbūt utopija, bet kāpēc gan ne? Pauls-komentāri lieki, Matīss-pērna gada 13 Nr. pasaulē, Dāvis-visu sezonu rāda ļoti stabilu sniegumu Latvijā un arī pieredze P.Č. posmos. Jā, maza piebilde.....Matīss PASAULES junioru čempis. Lai veicas, turēsim īkšķus.

     [+] [-]

, 2015-08-27 20:52, pirms 9 gadiem
serve02 rakstīja: Neko labāku nevaram piedāvāt pasaules m-krosa ģimenei. Ja ar čaļiem un tehniku būs o.k., tad varam domāt ne tikai par desmitnieku, bet atļaušos prognozēt 6-8 vietu. Varbūt utopija, bet kāpēc gan ne? Pauls-komentāri lieki, Matīss-pērna gada 13 Nr. pasaulē, Dāvis-visu sezonu rāda ļoti stabilu sniegumu Latvijā un arī pieredze P.Č. posmos. Jā, maza piebilde.....Matīss PASAULES junioru čempis. Lai veicas, turēsim īkšķus.
6-8 vietu ar šādu sastāvu nu nevaram gaidīt,ja būtu Robis tad vēl pa desmitnieku varētu pacīnīties,tagad kā ir tā ir,bet veiksmes gadijumā viss var notikt,tikai ne brīnumi!!

     [+] [-]

, 2015-08-30 16:03, pirms 9 gadiem
žēl,ka Justs traumēts...