Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lietuvas motokrosa sezonas atklāšanā kvadru klasē uzvar latvietis Reinfelds

Juris Grīns
Juris Grīns

Lietuvas motokrosa sezonas atklāšanā kvadru klasē uzvar latvietis Reinfelds
Ralfs Reinfelds motokrosā Rokišķos
Foto: Arūnas Virketis

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rokiškos notika Lietuvas motokrosa čempionāta pirmais posms, kurā uz starta stājās arī latviešu kvadriciklisti. "Open" klasē abos braucienos uzvarēja Ralfs Reinfelds.

Reinfelds Lietuvas čempionātā šogad pārstāv Mariusa Stasiska komandu "MS Motosports RT". Pirmo braucienu lielāko daļu latvietis atradās otrajā vietā, divus apļus pirms finiša apsteidza Dariusu Luksu un uzvarēja. Arī otrajā braucienā Reinfelds finišēja pirmais, šoreiz vairāk nekā pārliecinoši.

Neveiksmīgs sezonas sākums lietuviešu kvadriciklu motokrosa līderiem. Marius Stasiskis nolēmis beigt motokrosista karjeru (cerams, ka ne uz ilgu laiku), sakarā ar ceļgala traumu, Imantas Tamuliunas lauzis kāju un roku iepriekšējās sacensībās, bet Domantas Vaznis pirmā brauciena sākumā nolauza kvadriciklam aizmugurējo asi.

Kopvērtējumā trešo vietu "Open" klasē izcīnīja Jānis Saldavs, piekto - Ričards Zālīte. Jānim ļoti labs izdevās pirmais starts, bet trešajā līkumā kļūda un bija jāpārceļas no trešās vietas uz pēdējo. Tomēr finišā viņš ceturtais. Arī otrā brauciena sākums Saldavam neveiksmīgs, bet finišā trešā vieta.

Meiteņu klasē otrā vieta Montai Kirilko, bet Veterānu ieskaitē - Danielam Baltajam.

Izmantotie resursi:
Jaunumi