Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Baumas: Jonass varētu pievienoties "Husqvarna" komandai

Juris Grīns
Juris Grīns

Baumas: Jonass varētu pievienoties "Husqvarna" komandai
Pauls Jonass. Foto: Ray Archer | KTM

Tuvojoties pasaules motokrosa čempionāta sezonas beigām, parādījušās baumas, ka latviešu sportists Pauls Jonass nākamgad vairs nepārstāvēs "KTM" rūpnīcas krāsas. Tiek ziņots, ka viņš varētu noslēgt līgumu ar "Husqvarna".

Jau vairākus gadus Jonass ir "Red Bull KTM Factory Racing" komandas braucējs. Pērn viņš pirmo reizi karjerā kļuva par pasaules čempionu MX2 klasē, bet šogad, vienu posmu pirms sezonas beigām, saglabā vairs tikai teorētiskas izredzes uz titulu, jo 46 punktus priekšā ir komandas biedrs Horhe Prado no Spānijas.

Aizkulisēs parādījušās spekulācijas, ka 30. septembrī gaidāmais pasaules čempionāta posms Itālijā Jonasam būs pēdējais "KTM" rindās.

Skaidrs ir tas, ka nākamgad sportists neatgriezīsies MX2 klasē, jo plāno debitēt MXGP kategorijā. Iepriekš Jonass vairākās intervijās norādījis, ka "KTM" ir ieplānojuši viņam "lielo" motociklu 2019. gada sezonai un, iespējams, ka šī versija arī īstenosies, tomēr baumas liecina, ka scenārijs varētu būt arī citāds.

Motokrosa ziņu portāls "Gatedrop.com" raksta, ka Jonass savu debijas sezonu MXGP klasē, iespējams, aizvadīs "Ice One Rockstar Husqvarna" rūpnīcas komandas sastāvā. Ja tā notiks, Jonass visticamāk kļūs par komandas biedru lietuvietim Arminam Jasikonim, kurš MXGP debitēja pirms kāda laika un jau parsteidzis daudzus ar savu talantu.

Šādā versijā uz Jonasu arī nebūtu tik liels psiholoģiskais spiediens, kā braucot vienā komandā ar šī brīža abiem ātrākajiem MXGP braucējiem Džefriju Herlingu un Antonio Kairoli. Oficiāli paziņojumi vēl nav sekojuši.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Motocross News - MXGP, USA,...

  -1 [+] [-]

, 2018-09-21 19:17, pirms 6 gadiem
Very bad, bija labākas baumas..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-21 20:15, pirms 6 gadiem
vispār jau Pauls swh Kreipāna raidījumā šīs baumas tā kā noraidīja un uzstāja, ka viņam ir palicis līguma gads ar ktm. no stresa viedokļa mierīgāka braukšana tomēr būtu aiz herlingsa un kairoli muguras, savukārt husky uzreiz prasītu rezultātu. tiesa gan, ktm neredzu interesi ielikt Paulā, ja savu nākotni mxgp viņi saista ar herlingsu un prado...var sanākt pa lielam gads nekāds. interesanti, vai ir vēl kāds no mx2, kas nākamgad iet uz mxgp?

     [+] [-]

, 2018-09-21 20:21, pirms 6 gadiem
Forma rakstīja: vispār jau Pauls swh Kreipāna raidījumā šīs baumas tā kā noraidīja un uzstāja, ka viņam ir palicis līguma gads ar ktm. no stresa viedokļa mierīgāka braukšana tomēr būtu aiz herlingsa un kairoli muguras, savukārt husky uzreiz prasītu rezultātu. tiesa gan, ktm neredzu interesi ielikt Paulā, ja savu nākotni mxgp viņi saista ar herlingsu un prado...var sanākt pa lielam gads nekāds. interesanti, vai ir vēl kāds no mx2, kas nākamgad iet uz mxgp?
vispār jau, ja nemaldos, tad šis ir pēdējais līguma gads. Un beidzas pēc sezonas. Un ļoti amizanti vērot, kā ļaudīm dikti gribas pateikt kaut ko, ko īsti teikt nevar, bet pie sevis noturēt arī nevar

  +1 [+] [-]

, 2018-09-21 20:24, pirms 6 gadiem
fjodorovs rakstīja: vispār jau, ja nemaldos, tad šis ir pēdējais līguma gads. Un beidzas pēc sezonas. Un ļoti amizanti vērot, kā ļaudīm dikti gribas pateikt kaut ko, ko īsti teikt nevar, bet pie sevis noturēt arī nevar
nav pēdējais, vēl līguma gads palicis...savstarpēji vienojoties jau protams no tā var atteikties abas puses...

     [+] [-]

, 2018-09-21 20:33, pirms 6 gadiem
Forma rakstīja: nav pēdējais, vēl līguma gads palicis...savstarpēji vienojoties jau protams no tā var atteikties abas puses...
varbūt, precīzi nezinu. Bet gan jau ilgi vairs nemocīs un paši pāris nedēļu laikā baumas kliedēs. Vai apstiprinās

  +1 [+] [-]

, 2018-09-21 20:36, pirms 6 gadiem
bet baumu jau daudz. Šodien it kā bija liela varbūtība, ka FRA izlase nemaz nebrauc uz Nācijām. Tā kā Febvre ir sezona galā, tad viņa vietā paņemts Tixier. Bet Paulin pateicis, ka ja nebūs Muskjāņa, tad šis arī nebrauks. Bet Muskjānis ir jau sezonu beidzis un pie tam dikti apvainojies. Īsti pat nav skaidrs, ar ko tā Santabarbara tur beigsies

     [+] [-]

, 2018-09-21 20:50, pirms 6 gadiem
"..Šādā versijā uz Jonasu arī nebūtu tik liels psiholoģiskais spiediens, kā braucot vienā komandā ar šī brīža abiem ātrākajiem MXGP braucējiem Džefriju Herlingu un Antonio Kairoli. Oficiāli paziņojumi vēl nav sekojuši.. "

tieši otrādi - līdera slogs vājākā komandā, kamēr KTM varētu ducināt līderu ēnā ..

tad KTM viņu negrib paturēt ?

     [+] [-]

, 2018-09-21 20:52, pirms 6 gadiem
Forma rakstīja: vispār jau Pauls swh Kreipāna raidījumā šīs baumas tā kā noraidīja ..
es tur tādu noraidījumu nesadzirdēju - vairāk saklausīju, ka - tagad nekomentēs un jāpagaida sezonas beigas ..

  +1 [+] [-]

, 2018-09-21 20:52, pirms 6 gadiem
zigiss rakstīja: "..Šādā versijā uz Jonasu arī nebūtu tik liels psiholoģiskais spiediens, kā braucot vienā komandā ar šī brīža abiem ātrākajiem MXGP braucējiem Džefriju Herlingu un Antonio Kairoli. Oficiāli paziņojumi vēl nav sekojuši.. "

tieši otrādi - līdera slogs vājākā komandā, kamēr KTM varētu ducināt līderu ēnā ..

tad KTM viņu negrib paturēt ?
loģiski būtu, ja KTM būtu pirmie, kas šīs baumas noliedz. Klusums dažreiz pasaka daudz vairāk nekā vārdi...

     [+] [-]

, 2018-09-21 21:58, pirms 6 gadiem
fjodorovs rakstīja: loģiski būtu, ja KTM būtu pirmie, kas šīs baumas noliedz. Klusums dažreiz pasaka daudz vairāk nekā vārdi...
Jā, nu skaidra lieta, ka KTM komanda to vien dara, kā vago sportacentrs.com arhīvus un meklē vai kāds nav palaidis pīli Klusums var nozīmēt arī to, ka lietā iesaistītie par Latvijā palaistu baumiņu vienkārši nespārda. Pff.

     [+] [-]

, 2018-09-21 22:12, pirms 6 gadiem
Limpompo rakstīja: Jā, nu skaidra lieta, ka KTM komanda to vien dara, kā vago sportacentrs.com arhīvus un meklē vai kāds nav palaidis pīli Klusums var nozīmēt arī to, ka lietā iesaistītie par Latvijā palaistu baumiņu vienkārši nespārda. Pff.
domas giganta cienīgs viedoklis

  +1 [+] [-]

, 2018-09-21 22:20, pirms 6 gadiem
katrā ziņā pat ja Pauls negāzīs zem KTM krāsām ,tapat mums būs top 10 vecis MxGP par ko sekot