Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lorenso: ''Dažreiz darām lietas, kuras ir labas, bet dažreiz mēs pieļaujam kļūdas''

Lorenso: ''Dažreiz darām lietas, kuras ir labas, bet dažreiz mēs pieļaujam kļūdas''
Horhe Lorenso un Valentīno Rosi
Foto: Shizuo Kambayashi

Šī gada ''MotoGP'' čempions Horhe Lorenso atzinis, ka katram braucējam ir savs viedoklis, kurš ir jārespektē.

Jau ziņojām, ka pēc sezonas izšķirošā ''Moto GP'' posma, kurā par čempionu kļuva spānis Horhe Lorenso, Itālis Valentīno Rosi bija vīlies gan par Lorenso, gan par spāņa Marka Markesa rīcību, uzskatot, ka Markess palīdzēja Horhem Lorenso kļūt par čempionu.

''Esmu vīlies ar Markesa rīcību, jo tāda rīcība nav labvēlīga mūsu sportam. Kopš Austrālijas posma viņš kļuva par Lorenso miesassargu, un es aptvēru, ka man ir jācīnās ar diviem spēcīgiem braucējiem,'' teica Rosi.

Lorenso atzinis, ka, ja viņš būtu Rosi vietā, viņš runātu tāpat. ''Tas ir viņa viedoklis, kurš ir jārespektē. Ja jūs vai es šajā brīdī būtu Rosi vietā, tad jūs noteikti domātu tāpat. Rosi vienmēr runā ar prātu. Dažreiz tu pilnībā nesaproti iemeslus, taču viņš izsaka savu viedokli. Pret to ir jāizturas ar maksimālu sapratni. Uzskatu, ka tas ir normāli, kad attiecības starp konkurentiem cīņā par titulu ir tik saspringtas. Pēc Sepangas posma viņš izteica savu viedokli, bet es - savu. Pēc tā situācija kļuva saspringtāka. Taču domāju, ka tas aizmirsīsies un nākotnē viss atgriezīsies vecajās sliedēs.''

''Mēs esam cilvēki, ne roboti. Dažreiz mēs darām lietas, kuras ir labas, bet dažreiz mēs pieļaujam kļūdas, taču visi ir jārespektē,'' nobeidz Lorenso.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +2 [+] [-]

, 2015-11-18 15:58, pirms 8 gadiem
praktiski atzinās savā neģēlībā!!!

     [+] [-]

, 2015-11-18 22:24, pirms 8 gadiem
Ielīda bez vazelīna, glumais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja