Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jānis Mārtiņš Reišulis EČ posmā EMX250 klasē nestartēs traumas dēļ

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Jānis Mārtiņš Reišulis EČ posmā EMX250 klasē nestartēs traumas dēļ
Jānis Reišulis. Foto: Reišulis MX

LETA. Latvijas sportists Jānis Mārtiņš Reišulis nedēļas nogalē Itālijā ceļgala savainojuma dēļ nestartēs Eiropas motokrosa čempionāta (EČ) 250 kubikcentimetru klases (EMX250) otrajā posmā, ceturtdien paziņoja Latvijas Motosporta federācija (LaMSF).

Otrais posms nedēļas nogalē notiks Arko pilsētā Trentīno-Alto Adidžes reģionā Itālijas ziemeļos.

"J.Reišulis traumas dēļ 13. un 14.aprīlī nestartēs Itālijā, kur "Pietramurata" mototrasē norisināsies EČ otrais posms motokrosā," ziņo LaMSF.

Pirmajā posmā Spānijā 24.martā Reišulis ieņēma ceturto vietu.

LaMSF vēsta, ka EMX250 klasē startēs Edvards Bidzāns, Kārlis Alberts Reišulis, Mairis Pumpurs un Rauls Blumfelds, EMX125 klasē uz starta nedēļas nogalē dosies Markuss Ozoliņš un Tomass Šaicāns, bet vienlaicīgi notiekošā pasaules motokrosa čempionāta posma MXGP klasē posmā startēs Pauls Jonass.

Pēc pirmajiem trim posmiem pasaules čempionāta kopvērtējumā MXGP klasē līderis ar 174 punktiem ir spānis Horhe Prado ("GasGas"), otro vietu ar 157 punktiem ieņem slovēnis Tims Gajsers ("Honda"), bet trešo ar 125 punktiem - nīderlandietis Džefrijs Herlingss (KTM). Jonass ar 113 punktiem atrodas piektajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2024-04-11 22:58, pirms 3 nedēļām
Ka tik tas talants nebeidzas ar šīm traumām....
Ceru ka es kļūdos. Protams veselību Janka! Turies un galvu augšā...

     [+] [-]

, 2024-04-12 08:33, pirms 3 nedēļām
sikais33 rakstīja: Ka tik tas talants nebeidzas ar šīm traumām....
Ceru ka es kļūdos. Protams veselību Janka! Turies un galvu augšā...
ļoti ceru, ka pietiks prāta netrakot un saārstēties. Jo nu ne tik senā pagātnē ar līdzīgu kreņķi cits labs braucējs izvēlējās citu ceļu un būtībā pielika punktu lielajam mx