Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass: "Ceru uz cīņu par pjedestālu nākamajos MXGP posmos"

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass: "Ceru uz cīņu par pjedestālu nākamajos MXGP posmos"
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com

10. martā Argentīnā, “Villa la Angostura” trasē notika pasaules čempionāta pirmais posms motokrosā. Pauls Jonass prestižajā MXGP klasē izcīnīja ceturto vietu. Sportists atzīst, ka jaunā sezona sākta uz pozitīvas nots.

Posma kopvērtējumā uzvaru izcīnīja Horhe Prado (47 punkti), otrais Romēns Fevrs (42 punkti), trešajā vietā Tims Gajsers (41 punkts). Ceturtajā vietā Pauls Jonass (38 punkti).

Vadošais latviešu motosportists Pauls Jonass ("Standing Construct Honda MXGP Team”) pēc pausaules čempionāta pirmā posma ir gandarīts par izcīnīto rezultātu.

"MXGP sezona ir atklāta ar pozitīvu zīmi. Sajūtas ir ļoti labas jau no pirmajiem mirkļiem, kad iebraucu trasē. Arī kvalifikācijā un abos braucienos sajūtas bija labas. Trešā vieta kvalifikācijas braucienā. Trešā vieta pirmajā braucienā un ceturtā – otrajā braucienā. Tas arī kopvērtējumā deva ceturto vietu. Protams, žēl, ka nesanāca uzkāpt uz goda pjedestāla, bet kopumā esmu apmierināts ar savu braukšanu, ar sajūtām uz motocikla. Domāju, ka šodien šis bija labākais rezultāts, kuru varēju sasniegt. Pirmie trīs konkurenti - Prado, Fevrs un Gajsers - bija ātrāki un jaudīgāki. Turpināšu strādāt un ceru, ka nākamajos posmos varēšu viņiem pietuvoties, lai cīnītos par goda pjedestālu,” saka Pauls Jonass.

Apsveicam Paulu Jonasu ar lielisku MXGP sezonas sākumu!

Nākamais pasaules čempionāta otrais posms motokrosā norisināsies 24. martā Spānijā.

8. un 9. jūnijā Latvijā, Ķegumā mototrasē "Zelta Zirgs" norisināsies pasaules čempionāta motokrosā devītais posms. Turpat risināsies Eiropas čempionāta sacensības.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre

     [+] [-]

, 2024-03-11 20:00, pirms 2 mēnešiem
Veselību, tad jau viss būs. Apsveicu!