Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MX2 vicečempions Gērtss MXGP debijas kvalifikācijā guvis savainojumu

Juris Grīns
Juris Grīns

MX2 vicečempions Gērtss MXGP debijas kvalifikācijā guvis savainojumu
Jago Gērtss. Foto: mxgp.com

Aizvadīto četru sezonu MX2 vicečempionam Jago Gērtsam debija MXGP klasē vakar noslēdzās ar kritienu jau kvalifikācijas sacīkstes sākumā. Šodien finālbraucienos "Yamaha" rūpnīcas pārstāvis nepiedalīsies.

Gērtss vispirms krita jau pirmajā līkumā, pēc kā piecēlās un turpināja braukt. Tomēr otrajā aplī beļģu sportists krita vēlreiz, šoreiz pārkrītot pāri stūrei.

Braucējs sūdzējās par stiprām sāpēm kreisajā rokā un devās uz slimnīcu. Tur apstiprinājās kreisā atslēgas kaula un elkoņa lūzums. Tagad jāatgriežas Beļģijā, kur ārsti konsultēs viņu par atlabšanas procesu. Kad atkal Gērtss atgriezīsies uz motocikla, vēl nav zināms - komanda ziņos, tiklīdz tas būs noskaidrojies. Pirms tam kvalifikācijas treniņā Gērtss bija uzrādījis septīto rezultātu.

Neveiksmīgi sezona iesākās arī Brentam van Doninkam. "JM Honda" komandas braucējs krita pirmajā aplī un lauza augšstilba kaulu, kas nozīmē ilgu atlabšanas periodu. Visticamāk komanda viņa vietā uz laiku pieņems kādu citu sportistu. Pagājušajā gadā traumas dēļ viņš jau izlaida lielāko daļu MXGP sezonas.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2024-03-10 17:41, pirms 2 mēnešiem
Pirmais posms knapi tik sācies, bet jau 5 traumētie..
Guadignini
Mojsdiik
Geerts
Van Donnick plus vel vismaz uz pirmo posmu nav gatavs braukt Forato.