Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kvadru braucējs Saldavs ceļu satiksmes negadījumā guvis traumu

Juris Grīns
Juris Grīns

Kvadru braucējs Saldavs ceļu satiksmes negadījumā guvis traumu
Jānis Saldavs
Foto: Rien Willems

Aizvadītās nedēļas nogalē notikušajā Baltijas un Igaunijas čempionātu posmā Turi, Kihli mototrasē nepiedalījās Jānis Saldavs, kurš neilgi pirms tam iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā, ziņo viņa pārstāvētā "MX Ādaži" komanda.

"Diemžēl sacensībās nevarēja piedalīties Jānis Saldavs, jo nedēļas sākumā, ne paša vainas dēļ, iekļuva nelielā ceļa satiksmes negadijumā, kas pievienoja vēl dažas traumas pie iepriekš trasē gūtajām," ziņo "MX Ādaži" komanda "Bet viss jau tiek dakterēts un dziedēts, lai jau pēc iespējas ātrāka laika atgrieztos trasēs."

Igaunijā "MX Ādaži" pārstāvēja Raivis Sootee un Kārlis Bole juniors, kuri bija ātrākie no latviešiem spēcīgajā Open klasē. Sootee ierindojās piektajā vietā, kamēr Bole izcīnīja astoto vietu divu braucienu summā.

"Kvalifikācijā pārākumu parādija igauņu sportisti, kaut arī cīnijos ar tehnikas regulāciju, biju tuvos laikos gan Raivim Sootee, gan Domantam Vaznim, ieņemot 14. vietu," par sacensībām Igaunijā stāsta Kārlos Bole juniors. "Pirmajā braucienā Raivis izcīnija piekto vietu, Vaznis trešo, Ralfs Reinfelds trīspadsmito un es - devīto. Visu braucienu centos stabili braukt vienmērīgā tempā. Otrajā braucienā trase bija ļoti putekļaina, tam visam vēl klāt bija +30 grādi, trase bija ļoti izdauzīta, kas man deva priekšrocību, jo fiziski biju labi sagatavots un brauciena beigās spēju saglabāt ātrumu, līdz ar to spēju arī apdzīt Vazni un finišēt septītajā vietā. Vēl ir daudz ko darīt ,lai atgūtu ātrumu un to uzlabotu, bet katru nedēļu palieku arvien ātrāks."

Ļoti labu rezultātu uzrādīja Raivis Sootee, izcīnot piekto vietu Q Open kopvērtējumā 28 sportistu konkurencē, apsteidzot savu sīvāko konkurentu no iepriekšējiem braucieniem Domantu Vazni. Raivis ieņēma arī augstāko vietu no visiem Latvijas braucējiem,kas bija devušies uz Igauniju.

Īsumā tas arī būtu viss par šo "karsto" nedēļas nogali mūsu kvadristu sporta dzīvē.Lielu paldies sakām mūsu mehāniķiem,draugiem,atbalstītājiem un faniem!

Izmantotie resursi:
Jaunumi - MX Ādaži