Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Fevram tomēr konstatē traumu, sportists nevarēs startēt sešas nedēļas

Juris Grīns
Juris Grīns

Fevram tomēr konstatē traumu, sportists nevarēs startēt sešas nedēļas
Romēns Fevrs. Foto: Yamaha Racing

Pasaules motokrosa čempionāta viens no vadošajiem braucējiem Romēns Fevrs, pretēji sākotnēji izskanējušajai informācijai, šīs sezonas pirmajā posmā tomēr guva traumu, kā rezultātā uz motocikla nevarēs atgriezties pusotru mēnesi.

Pagājušajā MXGP sezonā franču motosportists Fevrs izcīnīja sesto vietu kopvērtējumā, bet ziemā bija īpaši smagi strādājis, lai palielinātu savas izredzes šogad atkal pacīnīties par titulu. Pirmajā posmā Argentīnā "Monster Energy Yamaha Factory MXGP" rūpnīcas komandas braucējs uzvarēja kvalifikācijā, pirmajā finālbraucienā bija trešais, bet otrajās sacīkstēs piedzīvoja smagu kritienu, pēc kā no trases tika nonests.

Sākotnējās pārbaudēs turpat Argentīnā lūzumi netika konstatēti, taču Fevrs sūdzējās par stiprām sāpēm un veica jau iepriekš plānotu vizīti pie ārsta Beļģijā, kur sportists dzīvo ikdienā. Tur noskaidrojies, ka viņš tomēr lauzis labās kājas potīti, un uz nākamo nedēļu, 12. martu viņam nozīmēta operācija.

Paredzams, ka pēc operācijas atlabšanai būs nepieciešamas sešas nedēļas. 2015. gada MXGP pasaules čempions, iespējams, sacensībās atgriezīsies vien uz sezonas piekto posmu, kas 12. maijā notiks Itālijā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

  -1 [+] [-]

, 2019-03-07 16:19, pirms 5 gadiem
Fevram...😂😂

  +1 [+] [-]

, 2019-03-07 16:33, pirms 5 gadiem
Neprecīzs info 2018 gada sezonā:
Herlings
Cairoli
Desalle
Gajser
Paulin
Febvre tikai 6 bija nevis 3