Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Četrkārtējais MX1 čempions Kairolī uz vēl trīs sezonām pagarina līgumu ar KTM

Četrkārtējais MX1 čempions Kairolī uz vēl trīs sezonām pagarina līgumu ar KTM
Antonio Kairolī
Foto: mxlarge.com

Četrkārtējais MX1 čempions Antonio Kairolī uz vēl trīs sezonām pagarinājis līgumu ar ''Red Bull KTM Factory Race Team''.

Kairolī šai komandai pievienojās 2010. gadā. Līdz tam brīdim itālis ar ''Yamaha'' vienību bija izcīnījis divus MX2 čempiontitulus (2005. un 2007.gadā), kā arī 2009. gadā Kairolī kļuva par MX1 čempionu.

Kopš 2010. gada Kairolī trīs gadus pēc kārtas ''Red Bull KTM Factory Race Team'' komandas sastāvā triumfēja MX1 čempionātā, tādējādi savos 27 gados sportists spējis izcīnīt jau sešus čempiontitulus, taču tas noteikti vēl nav viss. Pēc Kataras posma noskaidrojās, ka Kairolī un KTM pagarinājuši līgumu uz vēl trīs sezonām, kas nozīmē to, ka Kairolī šajā vienībā brauks līdz 2016. gadam ieskaitot.

''Mēs zinām, cik labs un lielisks ir Kairolī. Viņš mums palīdzēja attīstīt MX1 motociklu. Viņš ir laimīgs ar mums. Ceru, ka mūsu sadarbība nebeigsies un viņš ar KTM brauks visu savu karjeru,'' teikts komandas paziņojumā.

''Esmu ļoti priecīgs, ka man izdevies atrast tik lielisku komandu un tik labu ražotāju. Īstenībā mūsu saruna nebija gara – gribēju palikt un arī viņi gribēja mani paturēt. Šobrīd nav labākas komandas, kur braukt,'' saka itāļu sportists.

Pēc sezonas pirmā posma Kairolī no līdera Klementa Desalles atpaliek divus punktus un ir otrajā vietā.

Šonedēļ Kairolī būs visas iespējas Taizemē pārspēt savu vienu no sīvākajiem konkurentiem.

Izmantotie resursi:
motocrossmx1.com