Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Laimē VIP ielūgumus uz Ķeguma GP motokrosā

Portāls Sportacentrs.com sadarbībā ar ''Rebootizer” ikvienam piedāvā iespēju laimēt kādu no deviņiem VIP ielūgumiem uz pasaules čempionāta posmu motokrosā, kurš notiks Ķegumā.

Strauji tuvojas kārtējais pasaules čempionāta posms motokrosā, kurš šoreiz notiks Latvijā, Ķeguma ''Zelta zirgs” trasē. ''Rebootizer”, īpašais dzēriens lieliskam rītam bez paģirām, sadarbībā ar portālu Sportacentrs.com piedāvā iespēju kopā laimēt deviņus VIP ielūgumus, kas ļaus šo posmu izbaudīt daudz savādāk nekā parasti.

Lai tiktu pie kāda no VIP ielūgumiem, vispirms jāapmeklē portāls Sportacentrs.com, jāsameklē konkursa banneris, vai arī jādodas uz Lapas - Rebootizer® - Sākumlapa - draugiem.lv (nav jābūt reģistrētam portālā draugiem.lv). Tālāk jāatbild uz vienkāršiem jautājumiem par „Rebootizer” un Matīsu Karro. Pēc tam ar izlozes palīdzību tiks noteikti tie deviņi laimētāji, kuri savā īpašumā iegūs VIP ielūgumus uz Ķegumā notiekošo Pasaules čempionāta posmu motokrosā.

Ar šo ielūgumu tu varēsi tikt trasē, mehāniķu zonā, Pit Lounge restorānā un ieturēt maltīti, vērot sacensības no VIP tribīnēm vai Pit Line Lounge (2. stāvā virs signālu zonas), kā arī tikties, nofotografēties un iegūt Matīsa Karro autogrāfu un, protams, iegūt „Rebootizer” piemiņas balvas!

Izmanto šo vienreizējo iespēju! Konkurss norisināsies līdz š.g. 11. jūlijam, bet izloze notiks 12. jūlijā.

Palielini savas iespējas laimēt: seko mums sociālajos tīkos (www.draugiem.lv/www.rebootizer.com, Incompatible Browser | Facebook Twitter ) un iesaki to darīt citiem.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-12 15:42, pirms 13 gadiem
kur bus redzemi kas vinēja?

     [+] [-]

, 2011-07-12 22:08, pirms 13 gadiem
matadors rakstīja: kur bus redzemi kas vinēja?
Tieši tāds pats jautājums no manas puses!