Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Māris Rupeiks: "Šī man būs jau 40. sezona motokrosā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Māris Rupeiks: "Šī man būs jau 40. sezona motokrosā"
Māra Rupeika/Kaspara Liepiņa ekipāža. Foto: LaMSF

2023. gada Latvijas čempioni blakusvāģu motokrosā, "BV Open" klasē Māris Rupeiks un Kaspars Liepiņš, pārstāvot motoklubu “MX Moduls”, izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Sarunā ar pieredzes bagāto motosportistu Rupeiku, viņš pastāstīja, ka, gatavojoties jaunajai sezonai, vēl treniņi ar motociklu nenotiek.

Pagaidām ir tikai fiziskie treniņi sporta zālē, kā arī jau ir atklājuši skriešanas sezonu ārā.

"Trenējamies, cik varam. Sanāk kādas trīs reizes nedēļā, kā minimums. Jādara vairāk, lai varam labi startēt sacensībās. Šogad plānojam braukt "Magmum" Latvijas čempionātā motokrosā. Varbūt vēl kādās sacensībās, skatīsimies pēc kalendāra. Man šī jau būs 40. sezona motokrosā. Arī šogad sacensībās brauksim kopā vienā ekipāžā ar Kasparu Liepiņu. Šogad pārstāvēsim motoklubu "Motosports Racing Team"," stāsta Māris Rupeiks.

Arī viņa dēls Rihards Rupeiks ir sācis nodarboties ar blakusvāģu motokrosu. Šogad viņš brauks pilnu sezonu.

"Rihards šogad startēs Latvijas, Lietuvas un Igaunijas posmos. Mēģināsim. Pagājušajā gadā viņš iesāka braukt dažās sacensības, viņam iepatikās. Vairāk būs jāpievēršas un jāpalīdz viņam. Priecājos, ka dēlam pašam gribējās sākt nodarboties ar motosportu. Gatavojamies un gaidām sezonas pirmo startu," tā Māris Rupeiks.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre