Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jaunajā sezonā MX1 debitēs Kristers Teko

Andrejs Siliņš

Jaunajā sezonā MX1 debitēs Kristers Teko
Foto: Latvia Elksni Honda MX Team

Baltijā pirmā patstāvīgā pasaules čempionāta dalībniece, motokrosa komanda “Latvia Elksni Honda MX Team”, ir gatava savai ceturtajai sezonai augstākajā līgā. Jaunajā sastāvā komanda piedalīsies MX1 un MX2 klasēs piedalīsies visos pasaules čempionāta posmos. MX1 klasē debitēs Kristers Teko.

Vienības sastāvā startēs Augusts Justs (20), kuram šī būs otrā sezonā MX1 klasē, un Roberts Justs (18), kurš MX2 klasē startēs otro gadu. Brāļu uzdevums ir piedalīties visos čempionāta posmos un finišēt starp divdesmit labākajiem sportistiem.

Kļūstot par pasaules čempionāta jaunāko dalībnieku, “Latvia Elksni Honda MX Team” sastāvā un MX1 ieskaitē debitēs tikai 17 gadus vecais sportists Kristers Teko. Kristers ir guvis ievērojamu pieredzi, startējot dažādās sacensībās ASV, bet šajā sezonā viņa uzdevums būs krāt pieredzi nākotnes izaugsmei.

Motokross ir sporta disciplīna, kas prasa īpašu fizisko formu, un nopietnu pienesumu sportistu sagatavošanā jau starpsezonā ienesa veiksmīga sadarbība ar Intaru Berkuli, Latvijas biatlona valsts izlases galveno treneri. Šobrīd paveiktais ļauj pamatoti cerēt uz rezultātu uzlabošanos.

Tradicionāli “Latvia Elksni Honda MX Team” startēs ar “Honda” markas motocikliem, kas sevi līdz šim ir apliecinājuši kā ātra un uzticama tehnika.

“Latvia Elksni Honda MX Team” vadītājs Jānis Kempelis: “Par laimi Augusta “melnā” sezona ir aiz muguras, visas traumas izārstētas un ir veikts nopietns fiziskās sagatavošanās darbs. Atmosfēra komandā un sadarbība ar atbalstītājiem uz šogad izvirzītajiem uzdevumiem ļauj raudzīties ar pārliecību par izdošanos.”

Sīkāku informāciju par MX1 un MX2 čempionātu iespējams atrast oficiālajā interneta vietnē: Youthstream - Dreams Factory

Informāciju sagatavoja
Fīlips Kempelis
“Latvia Elksni Honda MX Team” preses sekretārs

  +1 [+] [-]

, 2012-01-06 16:21, pirms 12 gadiem
atliek vien visiem muuseejiem kas brauks pasaulee veiksmi un biezhaaku iebraukshanu 20 niekaa

     [+] [-]

, 2012-01-06 16:47, pirms 12 gadiem
teko labāk nebija mx 2 braukt?
bet šogad kārtīgi varēs sekot līdz :
mx 1
karro
šteinbergs
Justs
teko

mx 2
ivanovs
justs