Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasam uzvara Beļģijas posma kvalifikācijā, Sabulis ierindojas 30. vietā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jonasam uzvara Beļģijas posma kvalifikācijā, Sabulis ierindojas 30. vietā
Pauls Jonass
Foto: Alex Skoczek, MX Pro Foto

Pasaulē labākie motobraucējie piestājuši Beļģijā, kur tiks aizvadīts sezonas 14. posms. MX2 klasē par kvalifikācijas uzvarētāju kļuva sezonas kopvērtējuma līderis Pauls Jonass.

"Red Bull KTM" komandas pārstāvis Pauls Jonass kvalifikācijas desmit apļus pieveica 24 minūtēs un 45,636 sekundēs, kas bija par divām ar pusi sekundēm ātrāk nekā tuvākajam sekotājam Benuā Paturelam. Francūzis pirmo apli veica ātrāk, nekā Jonass jebkuru no desmit, tomēr latvietis nodemonstrēja stabilitāti.

3,8 sekundes aiz latvieša palika Žonatans Sīvers no Šveices, bet ceturtajā pozīcijā ierindojās spānis Horhe Prado-Garsija, kurš no uzvarētāja atpalika vairāk par 17 sekundēm. Tikmēr 30. vietu kvalifikācijā ieņēma Kārlis Sabulis, kurš aizvada otro posmu šosezon. Viņš paspēja pieveikt deviņus apļus, jo Jonass viņu noķēra. Labākais apļa laiks Jonasam bija par 13 sekundēm ātrāks nekā tautietim.

Sezonas kopvērtējumā Jonass ir līderis ar 548 punktiem. Tuvākais sekotājs Sīvers ir savācis par 47 punktiem mazāk, kamēr dānim Tomasam Kjāram-Olsenam, kurš kvalifikācijā ierindojās piektajā vietā, ir 403 punkti. Jonass bijis labākais sešos no aizvadītajiem 13 posmiem, bet tagad ir iespēja uzvaru skaitu papildināt.

Izmantotie resursi:
results.mxgp.com

     [+] [-]

, 2017-08-05 19:43, pirms 7 gadiem
Kas tas par Zonatanu Siiveru? taada brauceeja nav

  +2 [+] [-]

, 2017-08-05 20:02, pirms 7 gadiem
Jā, šveicietis ir Žeremijs vai Džeremijs, bet nosaukt džeku par Zonatenu var tikai žurnālists-profāns, kurš NEKO nesajēdz no sporta un tā karaļiem. Paulam cepuri nost, normāls letiņu džeks perfekti dara savu darbu, pasaulē nes Latvijas vārdu, bet skribenti-žurnālisti piesmērē pilnu info pasauli ar mūsu basīša tizleņu (ne)panākumiem vai visās vecuma grupās, kur tik mūsējie met garām grozam

  -2 [+] [-]

, 2017-08-05 20:23, pirms 7 gadiem
Vispar seit nebrauc pasaulee labaakie par to varetu pastrideties.vares par to parliecinaties Amerikas posmaa. Jonas malacis vinam vajadzetu pariet nakosgad uz 450 obligati jo puika jau liels.

  -2 [+] [-]

, 2017-08-05 20:35, pirms 7 gadiem
Pilnīgi piekrītu, ka ama čempis ir spēcīgāks par mxgp.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-06 09:50, pirms 7 gadiem
Pēdējie divi komenti nav no cilvēkiem, kas patiesi saprot MX, savādāk jau bezjēgā nekomentētu... Vai jums gudriniekiem ir tik grūti ieiet kādā forumā piem. moto-x vai kādā citā, un palasītu komentārus, kurus raksta reāli zinoši veči, nevis tādi jampampiņi kā jūs, kam tikai kaut ko ierakstīt, lai pievērstu sev uzmanību. Uzzināsiet vismaz interesantas lietas par MX, piem. aizliegtas degvielas AMAs čempī un MXGP US posmos, vieglas, piemērotas šiem močiem, vienveidīgas trases u.t.t. Sapratīsiet, ka US MXGP posmu ņem tikai sezonas beigās, kad visi MXGP braucēji (tie, kuri palikuši) pārguruši, laiza traumas un koncentrējas tikai saviem tiešajiem konkurentiem, lai šie var pamērīties krāniņiem un parādīt saviem sponsoriem cik mēs lieli un vareni. Protams, nauda tur liela un daudzi labi braucēji brauc tur, bet vidējais līmenis noteikti MXGP ir augstāks. To pierāda kaut vai fakts, ka Nācijās US braucēji nav uzvarējuši jau cik gadus, pie visa tā, ka MXON degvielu nepārbauda tik stingri kā MXGP posmos... R. Villopoto, kurš US ir ikona, arī gribēja pirms pāris gadiem nolikt visus MXGP pie vietas, bet kas no tā sanāca mēs labi zinām... Visu cieņu K.Roczen, R.Dungey(subjektīvi, pāragrā pensijā), E.Tomac un citiem labiem braucējiem un tas varētu būt sapnis, kad viņi visi sacenšas vienos mačos ar labākajiem MXGP braucējiem uz vienādiem nosacījumiem!

     [+] [-]

, 2017-08-06 12:51, pirms 7 gadiem
akra-pilniigi piekriitu,jaakomentee par lietaam, kuras interesee un saproti.2016.g.ASV posma-trasee Charlotte J.Herlings MX2 pirmais un tressais braucienos,amerikaanis C. Wwbb otrais in pirmais.Glen Helen trasee abos braucienos pirmais J.Herlings,amerikaanis J.Martin abos otrais,un trase Glen Helen iipatneeja,dabiigaa -kaadas praktiski nav Eiropaa.Arii bijussie Eiropas brauceeji,kuri paargaajussi uz ASV visos laikos arii tur ir braukussi vismaz trijniekaa.Ken Rozcen(lloti smaga rokas trauma),pirms tam visus ccetrus posmus vinneeja,Marvin Masguin,braalli Purkeli.Tortelli un c.