Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: "Gribējās sadot tam beļģu sportistam pa kaklu"

Karro: "Gribējās sadot tam beļģu sportistam pa kaklu"
Matīss Karro
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Aizvadītajās brīvdienās tika aizvadīts kārtējais pasaules motokrosa čempionāta posms, kurš šoreiz notika Francijā. MX1 klasē divu braucienu summā uzvarēja itālis Antonio Kairolī, bet 13. vietā palika Matīss Karro.

Neskatoties uz to, ka šī nebija trase, kas patīk Matīsam, sportists abus braucienus aizvadīja ātri un stabili. Pirmajā braucienā tika uzrādīta 13. vieta, bet otrajā – 14. vieta, kas divu braucienu summā deva 13. rezultātu.

''Trase bija cieta, ātra, slidena un kalnaina, kas nav mana tipa,” iesāk Matīss Karro. „Kvalifikācijā finišēju 19. vietā, jo vienā vietā, braucot lejā no kalna, no rokām izsitās stūre un līkumā nokritu.”

Pirmajā braucienā Karro ilgu laiku turējās 12. vietā, taču beigās nācās atkrist uz 13. vietu. „Pirmajā braucienā padevās labs starts – aizgāju kā desmitais. Cīnījos ar vairākiem līderiem, taču brauciena vidū viņi no manis atrāvās. Turējos 12. vietā, taču pie pašām beigām no viena atpalicēja ar akmeni dabūju pa brillēm, kurām vienā malā izkrita stikls. Bija apgrūtināta redzamība, tāpēc pēdējā aplī, cīnoties ar igauni Tanelu Leoku, izskrēju no līkuma un viņš mani apdzina,” pirmā brauciena notikumus stāsta Matīss.

''Arī otrajā braucienā padevās diezgan labs starts, jo arī turējos ap pirmo desmitnieku. Īsi pirms brauciena beigām mani noķēra Kens de Daikers, kurš ļoti rupji nogāza mani. It kā tas ir motokross, taču viņš tajā vietā varēja mani apdzīt tīri. Protams, par tādu gājienu gribējās tam beļģu sportistam sadot pa kaklu, taču jābūt vēsai galvai un jāspēj samierināties arī ar šādiem atgadījumiem, ko arī darīju. Pēc kritiena zaudēju vairākas pozīcijas un atkritu uz 14. vietu. Pašās beigās noķēru 13. vietas ieguvēju, taču apdzīt viņu man pietrūka laika,” otrā brauciena notikumus atceras mūsu sportists.”

Lai arī kopumā izcīnīts labs rezultāts, Karro ar savu sniegumu nav īsti apmierināts. „Prieks, ka atkal izdevies stabili nobraukt divus braucienus, taču iekšā nav tāda pilnīga apmierinātības sajūta. Gribējās būt nedaudz ātrākam, taču viss vēl priekšā. No sevis katrā posmā prasu daudz. Jā, komandā ar rezultātu visi priecīgi, jo zināja, ka šī nav mana tipa trase, taču pats līdz galam neesmu apmierināts,” nobeidz Karro, kurš tagad Nīderlandē turpina gatavoties nākamajam posmam, kurš jau šajā nedēļas nogalē notiks Portugālē.

Absolūtais kopvērtējums MX1 klasē

V.BraucējsValstsPunkti
1 .Cairoli A.ITA253
2 .Pourcel C.FRA214
3 .Desalle C.BEL213
4 .Paulin G.FRA212
5 .de Dycker KenBEL179
6 .Philippaerts D.ITA169
7 .Boog XavierFRA161
............
14.Karro MatīssLAT 86

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis

  +1 [+] [-]

, 2012-06-05 14:53, pirms 12 gadiem
dijkers riktiigs piii

  -1 [+] [-]

, 2012-06-05 15:17, pirms 12 gadiem
Kāda līdzība :O
puu.sh
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-06-05 16:12, pirms 12 gadiem
zinu, ko vajag, lai Matīss būtu apmierināts ar gonku. Vajag desmitniekā iebraukt

  +6 [+] [-]

, 2012-06-05 17:49, pirms 12 gadiem
MACHETEforever rakstīja: "Lai arī kopumā izcīnīts labs rezultāts" ! Nepietiek jau, ka hokejā ir "labs" rezultāts ?
Tinies uz savu hokeja sadaļu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-06 00:08, pirms 12 gadiem
Tas trasē bija jādara.Bet ir jau labi,kopumā.

     [+] [-]

, 2012-06-06 14:52, pirms 12 gadiem
Ja Matīsam būs tāda attieksme arī turpmāk, rezultāts (arī pirmais trīnieks) nekur nepaliks!