Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Traumas dēļ superkrosa un motokrosa braucējs Sansarulo beigs profesionālo karjeru

Juris Grīns
Juris Grīns

Traumas dēļ superkrosa un motokrosa braucējs Sansarulo beigs profesionālo karjeru
Adams Sansarulo. Foto: AMA Supcross

Jau 27 gadu vecumā par profesionālās karjeras beigšanu paziņojis amerikāņu superkrosa un motokrosa braucējs Adams Sansarulo, kurš visu karjeru, jau kopš septiņu gadu vecuma, startējis ar "Kawasaki" motocikliem. Iemesls tam ir ieilgusi rokas trauma, ar ko nav izdevies tikt galā.

Profesionālajā supekrosā Sansarulo debitēja 2014. gadā un jau pirmajās sacensībās guva uzvaru. 250cc klasē viņš startēja līdz 2019. gadam, trīs reizes kļūstot par Amerikas supekrosa vicečempionu un 2019. gadā arī izcīnot Amerikas motokrosa čempiona titulu.

2020. gadā Sansarulo aizvadīja pirmo sezonu lielajā 450cc klasē, jau debijas sezonā kļūstot par Amerikas motokrosa vicečempionu. Kopumā kopš tā laika viņš guvis uzvaras divos motokrosa posmos, kā arī septiņas reizes uzvarējis Amerikas supekrosa čempionāta posmos, tomēr kopvērtējumā pirmajā trijniekā ne reizi nav iekļuvis. Šajā laikā sportistu arī nomocījušas traumas.

Sansarulo karjeru noslēgs pēc šīs superkrosa sezonas beigām, kas gaidāma maijā. Vasarā notiekošajā Amerikas motokrosa čempionātā viņš vairs nepiedalīsies.

Šosezon Sansarulo rezultāti nav tie augstākie, piecus posmus pirms "AMA Supercross" seriāla beigām sportists ierindojas tikai 14. pozīcijā. Vairākus posmus šosezon braucējs jau izlaida un arī iepriekšējā posmā Sentluisā guva potītes savainojumu.

Iemesls karjeras beigšanai ir nervu problēma rokā un plaukstā, kas traucē satvērienam braukšanas laikā, bet visas līdz šim veiktās operācijas un citas ārstēšanās metodes nav nesušas vēlamo rezultātu.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...