Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosa braucējs Bidzāns nākamajā sezonā pārstāvēs "KMP-Honda-Racing Team"

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa braucējs Bidzāns nākamajā sezonā pārstāvēs "KMP-Honda-Racing Team"
Foto: KMP-Honda-Racing Team

Motosportists Edvards Bidzāns pievienojies Vācijas komandai "KMP-Honda-Racing Team", ko pārstāvēs 2024. gada motokrosa sezonā.

Nākamgad Bidzānu varēsim redzēt visos "ADAC MX Masters" jeb Vācijas atklātā čempionāta posmos, tāpat sportists aizvadīs lielāko daļu Eiropas motokrosa čempionāta sezonas EMX250 klasē.

Pagājušajā sezonā Bidzāns jau startēja "ADAC MX Masters" seriālā, pārstāvot "MX Youngsters" klasi un sezonu pabeidzot ar uzvaru pēdējā posmā. Kopvērtējumā latviešu braucējs ierindojās piektajā pozīcijā.

Šogad Bidzāns pārstāvēja "SixtySeven Racing Team" un startēja ar "Husqvarna" motociklu. Sportists piedalījās arī četros EMX250 posmos, labāko sniegumu nodemonstrējot māju sacensībās Ķegumā, kur braucienos ieņēma sesto un septīto vietu.

Tāpat Bidzāns kļuva par Latvijas motokrosa čempionu MX2 klasē, kur uzvarēja piecos no septiņiem posmiem, vienā guva otro vietu, bet vienā nepiedalījās.

     [+] [-]

, 2023-12-03 12:13, pirms 5 mēnešiem
Eh,cerēju,ka Edvards atguvis pēc traumām spers soli tuvāk motokrosa elitei,bet izrādās nolēmis spert soli atpakaļ.Nezinu kurš viņam bija padomdevējs,šī lēmuma pieņemšanā.Man liekas ,ka šis ir sliktākais lēmums kādu viņš ir pieņēmis.Komanda ir pilnīgs kolhozs un tendēta tikai uz ADAC un diviem braucējiem veterāniem Nagl un Tixer.Pārējie ir statisti.Honda MX2 klasē ir viena no vājākajiem motocikliem.Bet turēsim īkšķus,lai Edvardam sanāk💪

     [+] [-]

, 2023-12-03 21:16, pirms 5 mēnešiem
Autor, cik atceros, brauca Edwards visu sezonu ar Husqvarnu, arii vaachos - paarbaudies un izlabo luudzu.

Resnais22, par to kolhozu, vari nedaudz precizaak noinformeet sabiedriibu? Kaa tieshi tajaa komandaa tur notiek? Piem., Naglam ir mehanikjis, mosh pat 2, a tos MX2 mochus pashi brauceji skruuvee?

     [+] [-]

, 2023-12-04 10:17, pirms 5 mēnešiem
viegli jau teikt-spēris soli atpakaļ.bet...kur tad ir tie rūpnīcu komandu vai vismz atbalsta līgumi,kaut kā nemet pakaļ tos,jo konkurence ir vienk nežēlīga,un ja neesi galvas tiesu pārāks par franci/itāli/vācieti,tad neviens tevi neņems.tā ka iespēja braukt visu ADAC sezonu un EMX250 varbūt nav pats sliktākais variants?

     [+] [-]

, 2023-12-04 15:00, pirms 5 mēnešiem
holešots,tur jau tā lieta,ka varianti bija.bet lēkt pie pirmajiem, kuriem ir lielā telts,nebija prātīgi.neticu,piesolīti baigie medus podi.prātīgāk bija turpināt,tāpat kā līdz šim,soli pa solim un braukt pilnu EMX250.tagad tikai izredzētie posmi.ADAC jau sen savu spozmi ir zaudējis.cik mx2 un Eiropas top10 čaļi tur brauc?

     [+] [-]

, 2023-12-05 09:52, pirms 5 mēnešiem
nu...izvēle ir izdarīta,vai tā būs pareizā-dzīve rādīs.jebkurā gadījumā veiksmi Bidzānam!