Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Serģis: "Sacensības Gulbenē bija labi noorganizētas"

Jānis Pārums

Piedāvājam sportistu komentārus pēc aizvadītajā nedēļā notikušā Latvijas čempionāta posma motokrosā. Iespaidos dalās Niks Afelbaums, Mikus Pētersons, Einārs Vinters, Leons Kozlovskis, Kristers Serģis un Toms Macuks.

Par sportiskajiem rezultātiem jau iepriekš informēja LaMSF - prestižajās klasēs uzvarēja, MX1- Niks Afelbaums, MX2 - Dāvis Ivanovs, Kvadri - Kristaps Meņģelis, MX 85 – Kārlis Sabulis, Seniori – Einārs Vinters, blakusvāģi – Kristers Serģis/I.Ameļkins.

Niks Afelbaums: Sacensībām esmu ļoti apmierināts, pirmais brauciens izdevās ļoti labs, bet tā beigās ļoti traucēja atpalicēji, jo tiesneši viņiem nerādīja zilos karogus. Otrajā braucienā starts man izdevās ļoti labs, bet brauciena vidū pieļāvu vienu kļūdu un Augustam Justam izdevās mani apsteigt, tā kā otrā vieta man deva uzvaru posmā, tad es vairāk necentos trakot, bet stabili aizvadīt braucienu līdz galam. Sacensība bija ļoti laba, prieks, ka uz tām bija atbraukuši tādi sportisti. Tagad nopietni jāturpina gatavoties nākamajām sacensībām un sezonas galvenajam startam, Pasaules čempionātam MX1 klasē Latvijas GP posmam, kur savu skatītāju priekšā vēlos parādīt teicamu sniegumu, un ceru, ka tas man izdosies.

Mikus Pētersons: Pirmajā braucienā starts neizdevās, un tas mani mazliet iegāza, jo bija jāsāk cīnīties no beigām, bet beigās jau aizcīnījos līdz 6. vietai braucienā. Otrajā braucienā starts jau padevās labāk, varēju cīnīties daudz atbrīvotāks, beigās mazliet paguru, tomēr spēju nosargāt savu pozīciju.

Einārs Vinters: Sen nebiju braucis motokrosā un gribējās atjaunot iemaņas, zināju, ka varētu sanākt interesanta cīņa ar Jāni Mironovu, un tā arī sanāca, un pat izdevās viņu uzvarēt un izcīnīt uzvaru. Mani šogad redzēsiet enduro un enduro krosa sacensībās, kā arī ir plānos piedalīties apvidus motokrosa sacensībās, kā arī uzbraukt vēl kādu motokrosu. Noteikti vēlos pateikt paldies savam brālim un ģimenei par atbalstu motosportā.

Leons Kozlovskis: Sacensība bija ļoti interesanta, pēc ilgiem laikiem Gulbenē braucām labos laika apstākļos. Tāda trasē nebiju iepriekš trenējies, tāpēc pirmajā braucienā īsti neizdevās parādīt labu sniegumu, jo biju ļoti piesardzīgs. Otrajā braucienā izdevās uzlabot nopietni savus apļa laikus, un parādīt labāku sniegumu. Galvenais uzdevums tika izpildīts, un es šobrīd pēc aizvadītajiem trijiem posmiem atrodos 2. vietā.

Kristers Serģis: Sacensības bija ļoti labi noorganizētas, ar interesantām cīņām trasē. Pirmo reizi braucu Gulbenē, kad nebiju dubļi, un biju ļoti apmierināts ar šo trasi. Pats r savu sniegumu arī daudzmaz apmierināts, jo jau izdevās izpildīt elementus tuvu savam līmenim, kāds man bija agrāk. Jāturpina trenēties, un tad jau arī sniegums būs vēl labāks.

Toms Macuks: Šoreiz galīgi neizdevās starti, kā rezultātā nācās sacensības abas reizes uzsākt no beigām, un tāpēc labāku rezultātu neizdevās uzrādīt, jo bija ļoti grūti apdzīt, kā arī putekļi traucēja. Nākamajos posmos centīšos uzlabot startus, un ceru, ka tad spēšu cīnīties ar pārējiem spēcīgiem sportistiem vienādā līmenī.

Vēlamies arī informēt visus, ka nākamās lielās motokrosa sacensības norisināsies šo sestdien, 5. jūnijā, Latvijas čempionāts "Apvidus motokrosā" un Latvijas čempionāts "Zelta mopēdam", bet 6. jūnijā, norisināsies tradicionālais „Pīlādžu kauss” motokrosā.

Saistītā informācija:
Gulbenē ātrākie N.Apfelbaums, D.Ivanovs,...

Informāciju sagatavoja:
Agnis Skrebs, Motosporta žurnālists

  +3 [+] [-]

, 2010-06-03 10:29, pirms 14 gadiem
Nu cerams ,ka uz ķegumu Serģis būs ļoti labā formā un stāvēs uz pjedestāla! Lai veicas!

  -3 [+] [-]

, 2010-06-03 10:40, pirms 14 gadiem
nixser rakstīja: Nu cerams ,ka uz ķegumu Serģis būs ļoti labā formā un stāvēs uz pjedestāla! Lai veicas!
sapņot nav aizliegts, bet stipri šaubos ka tas Serģim ir iespējams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja