Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass pietaupās Ķegumam

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass pietaupās Ķegumam
Pauls Jonass
Foto: Photo Gino Maes

Pauls Jonass veselības problēmu dēļ nestartēja Latvijas motokrosa čempionāta posmā Aizputē, šo laiku izmantojot, lai pietaupītu sevi atbildīgākajam startam šonedēļ gaidāmajā MXGP posmā Ķegumā.

Paziņojums par Jonasa startēšanu Latvijas motokrosa čempionāta otrajā posmā izskanēja kā saldais ēdiens daudziem šī sporta veida līdzjutējiem, tomēr Misiņkalna trasē pagājušās nedēļas nogalē sportists tā arī neizbrauca. "Red Bull KTM Factory Racing" komandas pārstāvis tomēr bija ieradies sacensību norises vietā un nenogurdams dalīja autogrāfus saviem faniem.

Iemesls lēmumam nestartēt ir saaukstēšanās, kas Jonasu nomocīja pēc ierašanās Latvijā. Dzimtajā pusē Jonass atgriezās pagājušajā nedēļā, bet parādījās slimības simptomi. Lai gan skaidrības nebija līdz pēdējam, "KTM" rūpnīcas komandas ārsts aizliedza Jonasam startēt Aizputē, nevēloties riskēt ar situācijas pasliktināšanos pirms Latvijas Grand Prix, kas notiks 6. un 7. maijā.

Jāpiemin, ka Meksikas MXGP posmā gūtais savainojums, kad sportists kritienā pārplēsa roku, pirms kāda laika arī radīja problēmas. Drīz pēc tam rokā iemetās infekcija un apdraudēta bija Jonasa dalība Eiropas Grand Prix izcīņā Nīderlandē. Tiesa gan, ārsti parūpējās, lai latvietis tomēr varētu piedalīties sacīkstēs, turklāt, kā zināms, Jonass Valkensvārdes trasē uzvarēja abos braucienos, pārliecinoši triumfējot MX2 klasē un nostiprinoties pasaules čempionāta vadībā.

Visticamāk, Pauls būs par visiem 100 procentiem gatavs startēt pasaules čempionāta septītajā posmā, kas jau šonedēļ norisināsies tepat Ķeguma trasē. Jonass šeit pagaidām vēl nav uzvarējis, taču šo nelāgo faktu cer mainīt jau pēc dažām dienām.

  +3 [+] [-]

, 2017-05-03 11:51, pirms 7 gadiem
Varējāt vēl pēc pāris dienām ielikt šo rakstu? Šis jau 1dienas rītā bija zināms. Vadošais sporta portāls Latvijā!

  +4 [+] [-]

, 2017-05-03 12:17, pirms 7 gadiem
thehockeyfan rakstīja: Varējāt vēl pēc pāris dienām ielikt šo rakstu? Šis jau 1dienas rītā bija zināms. Vadošais sporta portāls Latvijā!
Nevis vadošais, bet vienīgais! Ar visām no tā izrietošajām sekām.

     [+] [-]

, 2017-05-03 13:44, pirms 7 gadiem
Protams ka nedrīkstēja riskēt. Labi ka ieradās un pakontaktējās ar motokrossa līdzjutējiem.

     [+] [-]

, 2017-05-03 14:53, pirms 7 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Nevis vadošais, bet vienīgais! Ar visām no tā izrietošajām sekām.
piem. igauņiem jau arī nav neviena specializēta sporta portāla...

bet viņu LSM(ERR) un Eesti Delfi sporta nodaļas liekas daudz sakarīgākas par visām mūsu sporta lapām...

     [+] [-]

, 2017-05-03 16:10, pirms 7 gadiem
Virsraksts gan nav latvisks. Var ciest savainojumu un var ārstēt savainojumu. Veselību Jonasam!