Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: "Rezultāti šobrīd ir negaidīti labi"

Karro: "Rezultāti šobrīd ir negaidīti labi"
Matīss Karro (#91)
Foto: www.steveturnerracing.com

Vakar pēdējās sacensības pirms jaunās pasaules motokrosa čempionāta sezonas sākuma aizvadīja Matīss Karro, kurš izcīnīja uzvaru Anglijā notiekošajās sacensībās.

Vakar Canada Heights trasē tika dots starts sezonas otrajam Anglijas motokrosa čempionāta posmam, kurā atkal uz starta līnijas stājās latviešu sportists Matīss Karro. Trīs braucienu summā Matīsam izdevās izcīnīt pirmo vietu, kas noteikti sportistam jauno PČ sezonu, kura jau šajā nedēļas nogalē sāksies Nīderlandē, ļaus sagaidīt daudz pacilātākā noskaņojumā. Bet lai par visu plašāk stāsta Matīss.

''Kvalifikācijā un Superpole izdevās veikt labus braucienus, tāpēc kvalificējos pirmais,” iesāk Matīss Karro. ''Jutu, ka šī varētu būt mana diena, jo viss gāja ļoti labi. Pirmajā braucienā no starta aizgāju kā trešais, taču pieļāvu divas kļūdas un sekoja divi kritieni. Atkritu uz beigām, taču turpinājumā spēju aizcīnīties līdz astotajai vietai.”

''Otrajā braucienā izdevās izcelt startu, kā rezultātā aizgāju kā pirmais. Šo pozīciju izdevās nosargāt līdz pat pašām beigām. Jāatzīmē, ka beigās atgadījās smieklīgs kuriozs. Apdzenot atpalicēju, kritu. Tobrīd man cieši sekoja Kevins Straibos, taču viņš nepaspēja izvairīties no mana motocikla un, uzbraucot tam virsū, arī krita. Par laimi, man izdevās ātrāk piecelties un beigās finišēt pirmajā vietā, bet Kevins, zaudējot man divas sekundes, palika otrais.”

''Pēdējā braucienā atkal padevās labs starts. Ilgu laiku biju pirmais, taču tad kādā līkumā izslīdēja motocikla priekša un es ar ribām uzkritu virsū stūrei. Tobrīd sasitos un man aizsita ciet elpu. Kamēr atguvos, tikmēr jau divi konkurenti mani apdzina, tāpēc nācās samierināties ar trešo vietu braucienā, taču trīs braucienu summā man tas deva pirmo vietu,” priecīgi saka Karro.

Sarunas turpinājumā Matīss atzina, ka rezultāti šobrīd ir necerēti labi, taču sportists apzinās, ka, lai sasniegtu vēl labākus rezultātus un noturētu esošo līmeni, ir vēl smagi jāstrādā. ''Jā, rezultāti šobrīd ir negaidīti labi, pat biedējoši labi, taču jāturpina braukt ar vēsu galvu un neko nevajag sasteigt. Uz šo posmu manam mocim atkal bija jauns motors, kas sevi ļoti labi pierādīja. Tas apliecinājās otrajā un trešajā braucienā, kad izdevās izcelt startus. Arī pats tagad fiziski jūtos labāk.”

Lai arī jau pēc nedēļas sākās jaunā PČ sezona, Karro turpinās liet sviedrus gan svaru zālē, gan trasē. ''Tagad (vakar vēlu vakarā) dodamies uz kuģi, lai pēc tam brauktu uz Beļģiju, kur turpināšu trenēties. Pēc tam nedēļas nogalē dosimies uz Nīderlandi, kur sāksies pirmais PČ posms. Noteikti gribu pateikt lielu paldies faniem, kuri mani atbalstīja uz vietas, kā arī visiem, kas manām gaitām sekoja līdzi internetā. Paldies arī visiem atbalstītājiem,” nobeidz Karro, kuram šis bija jau piektais goda pjedestāls šogad.

Kopvērtējums pēc diviem posmiem

V.BraucējsPunkti
1 .Kevin Stribos131
2 .Matīss Karro115
3 .Shaun Simpson113
4 .Stephen Sword101
5 .Gert Krestinov92

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis

  +3 [+] [-]

, 2012-04-02 16:00, pirms 12 gadiem
Galvenais, ka ar motivāciju Matīsam viss kārtībā

     [+] [-]

, 2012-04-02 17:30, pirms 12 gadiem
Apsveicam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2012-04-02 17:59, pirms 12 gadiem
Matīss, galvenais no stress pirmajā posmā. Par galvu kaklu nav jēgas pārforsēt, sezona ir gara.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 19:01, pirms 12 gadiem
citēšu DJ Japāņa vakar rakstīto: liekas ,ka motokrosa dievi ir sākuši runāt latviski ! zelta vārdi , DJ Japāni !
(kaut kā tā,ja pareizi atminos)
';

     [+] [-]

, 2012-04-02 21:28, pirms 12 gadiem
Malacis!

Lai tev tāpat veicās arī PČ posmos!

     [+] [-]

, 2012-04-02 23:43, pirms 12 gadiem
riniss rakstīja: citēšu DJ Japāņa vakar rakstīto: liekas ,ka motokrosa dievi ir sākuši runāt latviski ! zelta vārdi , DJ Japāni !
(kaut kā tā,ja pareizi atminos)
Nav nekas man pret Japāni, bet to teica kāds cits