Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Inguss Supe startēs Superenduro posmā Ungārijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Inguss Supe startēs Superenduro posmā Ungārijā
Foto: Lukas Nazdraczew

Šo sestdien, 3. februārī Ungārijā, Budapeštā arēnā “MVM Dome”, norisināsies FIM Pasaules čempionāta posma Superenduro, tam paralēli notiks arī FIM Superenduro Kids kausa sacensības.

Superenduro ir viens no enduro disciplīnas veidiem. Sacensības norisinās iekštelpā – plašā arēnā, kurā ir izveidots aplis ar dažādiem mākslīgi radītiem šķēršļiem, kā, piemēram, tramplīni, baļķi, akmeņi, riepas un vēl citi sarežģīti elementi, kas sportistiem zināmā laikā precīzi ir jāpārvar, lai spētu kvalificēties finālbraucieniem.

Jaunais un talantīgais enduro braucējs Inguss Supe (“Sigulda Racing Team”) pagājušajā gada nogalē Polijā, FIM Superenduro posmā 85cc klasē, izcīnīja augsto trešo vietu. Ungārijā viņš startēs otro reizi.

''Dodamies uz Superenduro sacensībām Budapeštā, lai piedalītos bērnu braucienā. Esam gatavojušies šim pasākumam, un esmu ar jau zināmu pieredzi, kas ļauj būt konkurētspējīgam. Ungārijā būs spēcīga konkurence, bet mēs ceram uz labiem rezultātiem. Diemžēl pirms dažām dienām kļuva zināms, ka šī disciplīna notiks pirms galvenā pasākuma un netiks pārraidīta tiešraidē, tomēr tas nemazina vēlmi piedalīties.''

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)