Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Sveikti sezonas vadošie Enduro sportisti

Sveikti sezonas vadošie Enduro sportisti
Foto: Māris Stiprais

Pēc veiksmīgi aizvadītās 2015.gada sezonas enduro sportā, sestdien, 28.novembrī Jaunmoku pilī norisinājās sezonas noslēguma balle. Pasākums vienuviet pulcēja šīs sezonas spožākās enduro zvaigznes, saņemot balvas 200 nominācijās - Latvijas un Baltijas čempionāta un kausa ieskaitēs Cross Country, Enduro un Enduro sprintā.

„Pasākums bija krāšņs un izdevies,” stāsta Enduro komisijas vadītājs Jurģis Bergs, „Enduro komisijas vārdā izsaku lielu paldies sportistiem, viesiem, Latvijas Motosporta federācijai, Jaunmoku pils administrācijai, vakara vadītājam Andrim, fotogrāfam Mārim, DJ Rūdolfam, grupai Vintāža un visiem, visiem, kas palīdzēja un atbalstīja šī pasākuma tapšanā. Protams, īpašs paldies šī pasākuma galvenajai organizētājai Lienei.”

Pasākums, kā ierasts, tika atklāts ar svinīgo daļu un uzrunu, atspoguļojot notikumus sezonas laikā un sveicot sportistus ar izcīnītajām godalgām. Sasniegumiem īpaši bagāts šogad izrādījies pieredzējušais Edgars Siliņš, kurš sezonas laikā ne vien aizstāvējis Latvijas godu Eiropas Nāciju kausā, bet izcīnījis pārliecinošas uzvaras gan Latvijas, gan Baltijas čempionātu ieskaitēs prestižajā E1 klasē. Sportists triumfējis arī absolūtajā sezonas kopvērtējumā Latvijas čempionātā Enduro un Cross Country. Arī citu latviešu panākumi gan pašmāju, gan kaimiņvalstu sacensībās šosezon bijuši vērā ņemami un trofeju plaukti sportistu mājās pēc apbalvošanas noteikti tika papildināti. Tikmēr Latvijas čempionāta enduro ražotāju kausā uzvarēja KTM, aiz sevis atstājot Husqvarna un Yamaha.

Atgādinām, ka sezonas noslēguma pasākums enduro tiek rīkots ik gadu, godinot sezonas labākos sportistus. Latvijā un Baltijā enduro sacensības norisinās regulāri – no pavasara līdz rudenim. Ikvienam sportistam ir iespēja izvēlēties un startēt sev piemērotā enduro klasē un disciplīnā, par kurām vairāk informācija pieejama mājas lapā LaMSF.lv Šobrīd publicēts arī 2016.gada Baltijas čempionāta kalendārs, kuru iespējams apskatīt šeit: Kalendārs / Calendar - LaMSF