Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionātā Dobelē startēs Eiropas čempionāta kvadricikliem līderis

Latvijas čempionātā Dobelē startēs Eiropas čempionāta kvadricikliem līderis
Latvijas čempionāts motokrosā

13.un 14.jūnijā Dobeles „Ceļa Ēzeļu” mototrasē tiks aizvadīts II Latvijas čempionāta posms motokrosā, kam paralēli norisināsies III Latvijas Kausa, Latvijas Junioru čempionāta un Latvijas čempionāta Q un B/V posms. Sacensībām aktīvi gatavojas ne tikai posma organizators, bet arī sportisti, tostarp pašreizējais Eiropas čempionāta līderis kvadraciklu klasē - Edgars Meņģelis.

Edgara Meņģeļa sniegumu sacensībās varēsim vērot sestdien, 13.jūnijā, kad trasē dosies Kvadri Pro klase. Atgādinām, ka sportists nepārspēts palicis divos no trim Eiropas čempionāta posmiem un pirms nedēļas pārliecinoši dominēja arī pašmāju sacensībās Gulbenē. Ar pagājušajā nedēļas nogalē uzrādīto izcilo sniegumu, Meņģelis šobrīd ierindojas Latvijas čempionāta kopvērtējuma 6.pozīcijā, neraugoties uz izlaisto pirmo posmu Aizputē. „Tik skatāmu Kvadri Open braucienu, kādu redzēju Gulbenē, sen nebija nācies redzēt - spēcīgākie igauņu un pašmāju sportisti stājās uz starta, lai turētu līdzi Edgara sniegumam,” nesen atzina Eiropas Nāciju izlases kvadracikliem vadītājs Ēriks Eizāns.

Jau nākamajā nedēļas nogalē, 6.un 7.jūnijā Edgars startēs Eiropas čempionāta Latvijas posmā, kas norisināsies Stelpes „Pīlādžu” mototrasē. Taču, ņemot vērā, ka sportists šogad vairāk koncentrējas uz Eiropas nevis Francijas sacensībām, iespējams, Meņģelis būs spēcīgs konkurents vēl kādā Latvijas čempionāta posmā un līdz ar to potenciāls kandidāts uz pjedestālu sezonas noslēgumā.

Foto: Edgara Meņģeļa Facebook.com lapa