Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies “Mini Motokrosa” sezona 2014

Noslēgusies “Mini Motokrosa” sezona 2014
LaMSF arhīvs

Svētdien, 05.10., Jaunmārupē, mototrasē „Vilciņi”, norisinājās „Mini Motokrosa” noslēguma posms. Trešdienu motokrosi, kuros mazie braucēji varēja mēroties savā starpā spēkiem un izmēģināt savus spēkratus trasē, ir beigušies, tomēr prieks un gandarījums par paveikto gan no organizatoru, gan no braucēju puses ir neizmērojams.

Tik pat grandiozs, cik bija pats noslēguma posms, bija arī dalībnieku skaits – kopumā bija 52 bērni un 42 pieaugušie braucēji 14 klasēs. Vēl lielāks par dalībnieku skaitu bija apmeklētāju skaits – šosezon pēdējo motokrosu Jaunmārupē bija sabraukuši skatīties gan vietējie iedzīvotāji, gan līdzjutēji un atbalstītāji, visi uzmanīgi sekoja tam, kas notika trasē.

„Mini Motokrosa” cikla organizators un kluba „Bieriņi” biedrs Aivars Ābols ir ārkārtīgi gandarīts par ieguldīto darbu, kas nav bijis veltīgs. Jāpiekrīt - ikvienā bija jaušams rudenīgais prieks par vasarā paveikto un sasniegto. A.Ābols arī atzina, ka lieliski ir tas, cik daudz cilvēku bija nolēmuši apmeklēt šo noslēguma pasākumu, un izteica sapņa lolojumu par to, ka pavisam noteikti šādu motokrosa ciklu vēlētos rīkot arī nākamgad, caurvijot divas vietas – Mārupi un Ezeri. Jācer, ka šī iecere izdosies un arī nākamajā sezonā varēsim strāvot līdzi emocijām „Mini Motokrosa” trasēs.

Kā jau katru reizi, kad notiek posms „Vilciņos”, arī laika apstākļi lutināja ikvienu – sākot ar braucējiem un beidzot ar skatītājiem. Norises vietā valdīja ļoti jauka un draudzīga, pat pacilāta atmosfēra.

Jautājot pašiem dalībniekiem – bērnu blakusvāģu ekipāžas braucējiem brāļiem Danielam un Bruno, kā arī kvadru 100 cm3 braucējai Undīnei par sacensību norisi, visi atbildēja, ka sacensības bijušas superīgas. Esot bijusi konkurence, tomēr tas esot bijis ļoti aizraujoši, arī par trases paplašinājumu visi bija patīkami pārsteigti, tomēr apmierināti.
Paldies A/S „Laima” un „Gutta” par sagādātajām garšīgajām balviņām un Latvijas Motosporta federācijai par atbalstu un sadarbību 2014.gada sezonā!

Amanda Brizga, LaMSF praktikante