Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"BMW-Sauber" gatavi cīnīties ar "Ferrari" un "McLaren"

"BMW-Sauber" komandas vadītājs Mario Teisens paziņojis, ka nākošajā gadā "BMW-Sauber" abām vadošajām komandām sastādīs ļoti nopietnu konkurenci.

"Mēs nākošgad gribam uzvarēt savu pirmo sacensību," saka Teisens. "Esmu pārliecināts, ka mēs pēc pirmās uzvaras neapstāsimies. Zinu, ka būs ļoti grūti cīnīties ar "McLaren" un "Ferrari" komandām, jo viņas jau vairākus gadus atrodas F-1 virsotnē. Bet mēs ar to tiksim galā," pārliecināts ir komandas vadītājs Mario Teisens.

Atgādināsim, ka šosezon konstruktoru kausā "BMW-Sauber" komanda ar nopelnītiem 101 punktiem ierindojās otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru
Foto: AFP

  -3 [+] [-]

, 2007-10-31 22:26, pirms 17 gadiem
kā tad.. spaykers tagat BMW.. jā jā.. kas tur vel bija Super Aguri tak ar cīnīsies par titulu.. Labāk būtu teikuši ka centīsies nostiprināties kārtīgi par 3.spēcīgāko komandu un tad sapņojam tālāk.. ir tak arī Honda un Toyota

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 22:31, pirms 17 gadiem
bet ja saliidzina Spykers ar BMW, tad teiktu ka lielaakas izredzes ir BMW!
Bet kapēc gan ne? Šogad jau BMW ir strauji progresējuši, piloti arī nav tie sliktākie, un varu novēlēt tad tik veiksmi!
Tas sezonu padarītu tikai interesantāku!

  -3 [+] [-]

, 2007-10-31 22:34, pirms 17 gadiem
Vnk.. viņiem visiem tas ir jāsaka ka konkurēs ar Ferrari un Makiem.. savādāk sponsori jau naudiņu nedos tādiem kas teiks mēs esam vidusmēra komanda un mums ir labi un vairs neko necentīsimies sasniegt.. veiksmi visiem arī Buuvniekam..

     [+] [-]

, 2007-10-31 22:45, pirms 17 gadiem
Lai veicas!!! Es par Sauber un Haidfeldu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-01 10:04, pirms 17 gadiem
Kalto un tikums - jūs nu gan "mākat" lasīt!!! kur šajā rakstā pieminēti Spyker??? Ja kas šādas komandas vairs nav... Šajā rakstā vispār nav pieminēta cīņa par titulu!!! Teikts ka centīsies izcīnīt pirmo uzvaru un izteica cerību ka tā nebūs pēdējā... AUNU AUNI!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja