Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Bergers: "Ar "Racing Point" mašīnu Fetels būtu vicečempions"

Juris Grīns
Juris Grīns

Bergers: "Ar "Racing Point" mašīnu Fetels būtu vicečempions"
Foto: Motorsport.com

Savulaik "Formulā 1" startējušais skots Deivids Kulthards uzskata, ka šogad pasaules čempionāta posmos lielākas izredzes izcīnīt uzvaras ir "Racing Point", nevis "Ferrari" komandai, kas iepriekšējās sezonās bija pretendente pat uz tituliem. Tikmēr Gerhards Bergers domā, ka ar "Racing Point" mašīnu Sebastians Fetels šosezon cīnītos par vicečempiona statusu.

Izmantojot no čempionvienības "Mercedes" aizgūtas tehnisko risinājumu idejas, šogad "Racing Point" ievērojami progresējusi ātruma ziņā un kuru katru brīdi no Lānsa Strola un Serhio Peresa tiek gaidīti pjedestāli. Tikmēr "Ferrari" piedzīvojusi jūtamu kritumu savā sniegumā un pagaidām uz "Top 3" nemērķē, par spīti Šarla Leklēra otrajai vietai sezonas atklāšanas posmā, kas drīzāk bija dažādu notikumu sakritības rezultāts.

"Es uzskatu, ka "Racing Point" šogad ir daudz lielākas izredzes uzvarēt sacīkstēs par "Ferrari" komandu," sacīja Kulthards. "Esmu drošs, ka būs tādas sacensības, kurās kaut ko nospēlēs laikapstākļi, "Mercedes" piloti piedzīvos sadursmi, bet "Red Bull" vienībai būs kādas problēmas. Tad nākamie rindā būs "Racing Point", bet tikai tad "Ferrari". Manuprāt, "Ferrari" šogad būs grūti uzvarēt."

Tikmēr bijušais "Toro Rosso" komandas boss Gerhards Bergers uzskata, ka Sebastians Fetels šogad cīnītos par otro vietu kopvērtējumā, ja pārstāvētu nevis "Ferrari", bet "Racing Point" komandu. Kā zināms, šī vienība vācietim piedāvājusi līgumu uz 2021. gadu.

"Man nekas nav pret Peresu vai Strolu, bet Fetels šosezon viņu vietā cīnītos par vicečempiona titulu," sacīja Bergers. "Šobrīd Sebastianam atkal ir brīvs prāts, jo viņš grib pierādīt, ka līguma nepagarināšana ar viņu ir "Ferrari" kļūda. Tā kā mašīna ir tik slikta, uz viņu vairs netiek izdarīts spiediens izcīnīt uzvaras. Ungārijas posmā Fetels atkal bija tāds, kā agrāk, un Leklēram pret viņu nebija nekādu izredžu."

Atgādinām, ka Ungārijas F1 sacīkstēs Fetels finišēja piektais, bet Leklērs palika aiz "Top 10".

Izmantotie resursi:
Motorsport Week – Your daily source of...

     [+] [-]

, 2020-07-30 14:45, pirms 4 gadiem
Nu vispār sarkanie visu sačakarēja konkrēti Lelglekam. Visi , kas uzmauca tādas pašas riepas kā Legleks krietni zaudēja ātrumu pret citiem

     [+] [-]

, 2020-07-30 20:28, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Nu vispār sarkanie visu sačakarēja konkrēti Lelglekam. Visi , kas uzmauca tādas pašas riepas kā Legleks krietni zaudēja ātrumu pret citiem
Es pilnībā piekrītu, ka Feteļš nebija labāks, bet Ferrari sačakarēja Leklerkam gonku ar sarkanajām riepām, cerot uz lietu vai vēl kādu brīnumu. Arī pērn Singapūrā Leklerkam sačakarēja gonku, ļaujot undercut uztaisīt un tad kaut kādā veidā taisnoties, ka tā nebija plānots.
Bergers mazliet pārcentās ar vērtējumu. Feteļš bija tur, kur vienkārši varēja palikt, kamēr Leklerks bija tur, kur viņu atstāja.