Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Uzvara ir iespējama"

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels: "Uzvara ir iespējama"
Sebastians Fetels
Foto: LaPresse/Scanpix

Sebastians Fetels uzskata, ka "Ferrari" komandai ir izredzes uzvarēt Malaizijas F1 posmā, kas startēs šorīt plkst. 10:00 pēc Latvijas laika.

Fetels lietus kvalifikācijā izcīnīja otro starta vietu, tikai 0.074 sekundes zaudējot "pole position" ieguvējam Luisam Hamiltonam. "Mercedes" komanda aizvien izskatījās spēcīga, dominējot visos trīs treniņos, tomēr "Ferrari" visas nedēļas nogales garumā tālu neatpalika.

"Kvalifikācija bija interesanta - mašīna jutās labi gan sausā, gan slapjā trasē," stāsta Fetels. "Esmu visai apmierināts, turklāt treniņbraucienos arī garajās distancēs auto izskatījās labs. Zinām, ka esam labā formā, lai gan "Mercedes" pārspēt būs grūti. Tomēr mēs esam šeit ieradušies, lai uzvarētu un svētdien redzēsim, ko varam paveikt. Šķiet, ka šeit esam mazliet tuvāk viņiem, tomēr vienalga ir jāpagaida, lai redzētu kā ir patiesībā."

Fetels arī atzīst, ka šis būs smags posms riepām, nāksies tās taupīt, tajā pašā laikā negaidītus apstākļus un korekcijas var ieviest lietus. Lietus dēļ labu starta vietu neizdevās gūt viņa komandas biedram Kimi Raikonenam, kuru vienīgajā lidojošajā aplī pirms lietus sākšanās patraucēja citi piloti un rezultātā somam tikai 11. vieta Malaizijas "Grand Prix" startā.

Kamēr Luiss Hamiltons guva uzvaru kvalifikācijas braucienos un ir favorīts uz uzvaru (viņam uzvara šajā posmā pagājušajā gadā), komandas biedrs Niko Rosbergs šoreiz piekāpās arī Fetelam, paliekot trešajā vietā.

"Es vienkārši nebraucu pietiekami labi," atzīst Rosbergs. "Un esmu par to dusmīgs. Trešā starta vieta nav laba, tomēr ir tā kā ir. Apstākļi bija diezgan interesanti, jo es vēl nekad slapjā laikā nebiju redzējis, ka saķere ar asfaltu var būt tik liela. Tas bija neparasti, braukt bija ļoti labi, tomēr es to neizdarīju pietiekami labi. Sacīkstē startēšanu no trases tīrās puses, tādēļ varbūt tas man var palīdzēt startā apdzīt Fetelu."

Jāpiemin, ka Malaizijas F1 posmā startēs 20 mašīnas, jo startam ir pielaisti arī "Manor" braucēji Roberto Meri un Vils Stīvenss.

Izmantotie resursi:
Crash.Net | F1 & MotoGP | Motorsport News

     [+] [-]

, 2015-03-29 11:50, pirms 9 gadiem
Es kautkā nesaprotu, neviens Latvijas kanāls nenodrošina tiešraidi?

     [+] [-]

, 2015-03-29 11:56, pirms 9 gadiem
lacis67 rakstīja: Es kautkā nesaprotu, neviens Latvijas kanāls nenodrošina tiešraidi?
Latvijas kanāls gan ne (LTV nekad nav rādījis, ja nemaldos), bet kanāls, kuru raida Latvijas teritorijā gan.