Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs Abū Dabī startēs ar "ārkārtīgi vecu" dzinēju

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergs Abū Dabī startēs ar "ārkārtīgi vecu" dzinēju
Niko Rosbergs
Foto: AFP/Scanpix

Niko Rosberga cerības izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas ir sarežģītas, jo, pēc viņa paša vārdiem, Abū Dabī F1 posmā būs jāstartē ar "ārkārtīgi vecu" dzinēju.

"Mercedes" pilots bija ātrākais pirmajā treniņsesijā Abū Dabī trasē, bet otrajā piekāpās savam komandas biedram Lūisam Hamiltonam. Vēlāk sportists žurnālistiem atklāja, ka šajā nedēļas nogalē, lai nesaņemtu starta vietu sodu, būs spiests startēt ar šogad jau lietotu motoru, kuram ir liels nobraukums.

"Mēs zinām, ka būs grūti, jo, tā kā šogad esmu zaudējis jau četrus motorus, šoreiz būs jāstartē ar ārkārtīgi vecu dzinēju," pēc piektdien notikušajiem treniņbraucieniem sacīja Rosbergs. "Ar to ir veiktas jau daudzas jūdzes, un tas noteikti atsauksies uz manu ātrumu taisnēs. Nāksies braukt ātri līkumos. Šim motoram ir ļoti, ļoti liels nobraukums, tas ir ļoti vecs, bet šī trase ir "dzinēju trase". Jau Brazīlijā nebija viegli, bet šī ir īsta "dzinēju trase", tāpēc tas vēl vairāk ietekmēs apļu laikus."

Rosbergs arī norāda, ka Hamiltons patiesībā ir vēl ātrāks nekā tas bija redzams treniņbraucienos, kur F1 čempions sasniedza otro vietu pirmajā sesijā un bija pirmais otrajā treniņā. Iespējams, Rosbergam kvalifikācijā būs daudz grūtāk konkurēt, lai gan abu uzrādītie apļu laiku piektdien bija visai līdzīgi.

"Lūiss neparādīja savu patieso ātrumu, veicot lidojošos apļus," atklāj Rosbergs. "Ir pavisam skaidrs, ka viņam ir ātruma rezerve. Piektdiena neparādīja patiesos spēku samērus."

Pats Hamiltons mazliet vēlāk apstiprināja Rosberga vārdus, sakot, ka pirms kvalifikācijas braucieniem W06 formulu iespējams padarīt vēl ātrāku. Jau starp pirmajiem treniņbraucieniem tika veiktas izmaiņas regulējumos, tas pats tika darīts arī naktī uz sestdienu, tāpēc uz šīs dienas sesijām viņš var kļūt ātrāks.

Izmantotie resursi:
Khaleej Times - Dubai News, UAE News, Gulf,...

Vai Rosbergs Abū Dabī izcīnīs trešo uzvaru pēc kārtas?

  • 29

  • 71


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-28 13:43, pirms 8 gadiem
Vai pasātiem

     [+] [-]

, 2015-11-28 14:36, pirms 8 gadiem
nekas- pie riepu maiņas būs jāpapildina eļļas līmenis un tosols, gan jau līdz galam tiks

     [+] [-]

, 2015-11-28 19:51, pirms 8 gadiem
Rosbergs nekādā veidā nevar izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas, jo vēl nekad vispār nav uzvarējis AbuDabi - cik atceros, pagājušā gadā viņš atbrauca 13.vietā vai pat vēl zemāk, un uzvarēja gonku tieši Hamiltons pirms Massa un Botass.
Autors ir kaut ko sajaucis, un sadzēries kaut kādu sviestu uzrakstījis + pievienojis aptauju, kurā tikai apsolūti nezinīši par F1 varētu nobalsot, ka izcīnīs uzvaru.
Arī kvalifikācijā Rosbergs vēl nekad nav uzvarējis šajā trasē.

     [+] [-]

, 2015-11-29 11:57, pirms 8 gadiem
archdevil rakstīja: Rosbergs nekādā veidā nevar izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas, jo vēl nekad vispār nav uzvarējis AbuDabi - cik atceros, pagājušā gadā viņš atbrauca 13.vietā vai pat vēl zemāk, un uzvarēja gonku tieši Hamiltons pirms Massa un Botass.
Autors ir kaut ko sajaucis, un sadzēries kaut kādu sviestu uzrakstījis + pievienojis aptauju, kurā tikai apsolūti nezinīši par F1 varētu nobalsot, ka izcīnīs uzvaru.
Arī kvalifikācijā Rosbergs vēl nekad nav uzvarējis šajā trasē.
Tu šito raksti pēc kvalifikācijas? Jautājums tad kurš uzvarēja