Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" boss no "McLaren" un Hamiltona nebaidās

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Red Bull" boss no "McLaren" un Hamiltona nebaidās
Kristians Horners un Sebastians Fetels
Foto: AFP/Scanpix
08:50
F1, F-1 2011, Austrālijas GP
Sebastien Vettel
1.80

F1 vadošās komandas - ''Red Bull'' - vadītājs Kristians Horners reaģējis uz ''McLaren'' pilota Luisa Hamiltona prognozēm par ''Red Bull'' patreiz tik nospiedošā pārsvara kādreizēju izgaišanu, apgalvojot, ka, viņaprāt, ''Red Bull'' no tehniskā viedokļa šosezon ir vēl spēcīgākā pozīcijā nekā pagājušogad.

Neskatoties uz pārliecinošo Sebastiana Fetela uzvaru 2011. gada sezonas 1. sacensībās Austrālijā, brits Luiss Hamiltons, kurš šī gada ievadsacīkstēs izcīnīja augsto 2. vietu, ir pārliecināts - sezonas laikā ''Red Bull'' iespaidīgais pārsvars pār saviem konkurentiem pagaisīs, un viņa ''McLaren'' būs pa spēkam sagādāt ''Red Bull'' vienībai ārkārtīgi sīvu konkurenci.

Tikmēr ''Red Bull'' vadītājs Kristians Horners medijiem atzina, ka pēdējo pāris sezonu laikā nav redzējis ''McLaren'' nākam klajā ar kaut ko tādu, kas varētu nopietni apdraudēt ''Red Bull'' pozīcijas gan braucēju, gan konstruktoru kausa kopvērtējumā. Lūgts komentēt Hamiltona izteikumus, Horners teica: ''Saprotams, ka viņš tā runā un arī turpinās runāt. Pretējā gadījumā nākamajā posmā mēs viņu varētu neredzēt. Cita lieta - vai viņš pats tic sevis sacītajam...''

''''McLaren'' ir spērusi platus soļus, ir lieliska komanda un vienmēr strauji progresējusi sezonas laikā. Tomēr mēs viņus pārspējām pagājušajā sezonā, to pašu paveicām gadu pirms tam un esam vairāk nekā motivēti to izdarīt arī šogad,'' tā Horners, kura pārliecība par savas komandas motivāciju ir neizsakāmi liela. ''Es jūtu, ka salīdzinājumā ar pērno sezonu mēs šogad esam daudz labāk aprīkoti, lai cīnītos par čempiontitulu un spriedzi visas sezonas garumā.''

Komentējot nupat kā aizvadītās Austrālijas ''Grand Prix'' sacīkstes, Horners sacīja: ''Sezonu esam iesākuši fantastiski. Sebastians visu nedēļas nogali bija neticamā formā un aizvadīja teicamu sacīksti. Būšu godīgs - neviens īsti nezināja, ko lai sagaida no sacensībām, jo bija pārāk daudz neskaidrību sakarā ar jaunajām ''Pirelli'' riepām. Lai vai kā, es domāju, ka mēs uzminējām ar pareizo stratēģiju, un tāpēc arī izcīnījām uzvaru.''

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-03-28 02:24, pirms 13 gadiem
Katrs saka to, kas no viņu pozīcijas ir jāsaka. Būtu dīvaini ja Hamiltons paziņotu apmēram "Nav mums šances noķert Red Bull" vai arī Horners nāktu klajā ar atziņu "Drīz visas komandas mūs noķers un dir** mums būs"

  -1 [+] [-]

, 2011-03-28 07:25, pirms 13 gadiem
Interesanti kāpēc gan RB būtu jabaidās no Makiem??
Varētu padomāt ka Maki tagad baigi progresēs,bet pārējās komandas stāvēs uz vietas savā attīstībā.

  -3 [+] [-]

, 2011-03-28 07:27, pirms 13 gadiem
messibesii rakstīja: bet vajadzētu,gan!
McLaren progresēs,un kā vēl.
kvalī jau tikai tas mežonīgais pārsvars ir,bet sacensībās tas vairs nav tik liels.
Vai pašā sacensībā Moris kaut uz mirkli radija aizdomas,ka var noķert Fetelu?? Ja Sebs nometa apgriezienus,tad Moris kaut cik pietuvojās, bet tiko atkal pielika apgriezienus tā atkal šo atšuva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 09:22, pirms 13 gadiem
pareizi kilo saka, nejau RB teiks, ka nu viniem d....sa ir, vai ari Hamis teiks, ka sezona jau norakstita.
un es teiktu,ka ir jabaidas netikai no Hamiltona, ari Alonso bija loti atrs, vienigi vins iespruda peletona burzma. Tas pats Batons ari normali gaja, bet nepaveicas tapat ka Alonso.
reko par savam izredzem saka Vitmarss, vins ir visai parliecinats, ka ja komanda ta turpinas progreset ka pedejas nedelas laika(budama viena no lenakajam komandam australija jau bija vieniga, kas tureja lidzi Fettelam) tad atri vien bulli bus panakti.
Мартин Уитмарш: Наша задача – догнать Red Bull
un ar to REd Bull KERSu ari visadi var but, varbut, ka vins tiesam ir tads ka baumo, iedarbinams vienu reizi - svetdienas starta. ja ta, tad tas 0,2-0,3 sek. apli ko Hamis zaudeja Fettelam ir visai nosacits parsvars. ja tas KERS tiesam bulliem nav un nebus visu sezonu, tad Alonso un Hamis vinus paris posmu laika nokodis.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-28 09:27, pirms 13 gadiem
raitis0077 rakstīja: izskatas ka horneram ir sakapis es dodu 100% ka maki un ferrari panaks sos
kapec sakapis, Horners ir normals calis, loti labs komandas vaditajs, vina komanda brauc izcils talants(laigan tie divi, kas grib vinu nokost ir nemazak izcili talanti), vina formulu buve genijs. ko vel vairak vaig?
ferrari laikos bija Brauns-Tods-Sumahers
Red Bull ir Nuvijs-Horners-Fettels
interesanti, ko vina vieta teiktu tu? ''pedejas divas naktis neesmu gulejis, Hamis mus tulit panaks, sezona ir norakstama''?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 10:04, pirms 13 gadiem
He he un viss šis sākās tāpēc, ka Hamis nosauca RB par dzēriena kompānijas komandu Tagad tik pačakarēt viens otram prātu grib un viss.
Pirms tam vēl braucējus gribējuši nocelt viens otram un tagad ir kā ir.