Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" apelāciju izskatīs novembra vidū

"McLaren" komandas iesniegto apelāciju par "BMW Sauber" un "Williams" komandu pārkāpumiem Pirmās formulas (F-1) čempionāta noslēguma posmā Brazīlijā Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) plāno izskatīt 15. novembrī.

Atgādināsim, ka pēc Interlagosas trasē notikušajām sacensībām tika konstatēts, ka "BMW Sauber" un "Williams" komandu formulās degvielu paraugu temperatūra pārsniegusi atļautās normas robežas. Tomēr tiesneši nolēma nesodīt komandas, kā rezultātā "McLaren" komanda iesniedza apelāciju par šo gadījumu. Gadījumā, ja protestu atzītu par taisnīgu, un abas komandas saņemtu sodu, McLaren" pilots Luiss Hamiltons no septītās vietas paceltos uz ceturto, kas būtu pilnīgi pietiekami, lai izcīnītu čempiona titulu, atņemot to "Ferrari" braucējam Kimi Raikonenam.

Tiesa gan FIA prezidents Makss Moslijs nopietnus draudus Raikonena titula atņemšanai neredz. "Mums čempionāts ir beidzies, un rezultāti ir tādi, kādi tie ir. Ja kāda komanda iesniedz protestu, tas momentāli neko nemaina. Viņiem ir visas tiesības pierādīt savu taisnību."

Moslijs arī apšauba "McLaren" iespējas panākt sev labvēlīgu iznākumu šajā tiesas procesā, jo Rona Denisa vadītā komanda nav izteikusi protestu Brazīlijas "Grand Prix" gala rezultātiem. "Pat ja daži braucēji, kuri finišēja pirms Hamiltona, tiktu diskvalificēti, vai tas mainītu viņu pozīciju, ja galējos rezultātus neviens neapstrīd?".

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Foto: AP

     [+] [-]

, 2007-10-27 10:15, pirms 17 gadiem
Mīkstie!

     [+] [-]

, 2007-10-27 10:35, pirms 17 gadiem
nožēlojami!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-10-27 11:28, pirms 17 gadiem
Ferrari varetu iesniegt apelaciju lai McLaren izmet no f1 par spiegošanu neticu ka Kimi atņems titulu..fu fu fu ja taa notiks Kimi tikuntā manas acīs būs čempions ar šito ricibu Mclaren zaudejusi manu cieņu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-28 05:10, pirms 17 gadiem
Kimi ieraksts F1 vēsturē nemainīsies - world champion 2007.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja