Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Laikraksts: Hamiltons ir tuvu, lai noslēgtu jaunu līgumu ar "Mercedes"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Laikraksts: Hamiltons ir tuvu, lai noslēgtu jaunu līgumu ar "Mercedes"
Lūiss Hamiltons pēc finiša. Foto: Motorsport.com

Lielbritānijas laikraksts "Daily Mail", atsaucoties no vairākiem avotiem, ziņo, ka "Formula 1" pasaules čempions un pašreizējās sezonas pārliecinošais līderis brits Luiss Hamiltons ir ļoti tuvu, lai noslēgtu jaunu trīs gadu vienošanos ar pašreizējo komandu "Mercedes".

Zināms, ka Hamiltons katru no nākamajām trim sezonām varētu saņemt ap 50 miljoniem eiro. Šodien F1 Krievijas "Grand Prix" posmā 35 gadus vecais pilots var atkārtot leģendārā vācieša Mihaela Šūmahera rekordu - 91 uzvara pasaules čempionāta posmos.

Pēdējo sešu sezonu laikā piecus pasaules čempiona titulus izcīnījušais Hamiltons iepriekš izteicās, ka vēlētos turpināt sadarbību ar Vācijā bāzēto komandu. Savā karjerā kopumā sešas reizes pasaules čempionātu kopvērtējumos triumfējušais braucējs šodien Sočos paredzētajās sacīkstēs startēs no pirmās pozīcijas - priekšā "Red Bull" pilotam Markam Verstapenam un savam komandas biedram "Mercedes" komandā Valteri Botasam.

Hamiltons savā F1 karjerā līdz šim aizvadījis 259 sacīkstes, no tām triumfējot 90, bet kāpjot uz pjedestāla - 158. Tāpat brits spējis uzvarēt 95 kvalifikācijas sacīkstēs.

Hamiltons F1 kopvērtējumā šobrīd iekrājis 190 punktus, tuvāko sāncensi Botasu apsteidzot par 55 punktiem. Trešajā vietā ar 110 punktiem atrodas Verstapens. Savukārt "Mercedes" konstruktoru kausā ar 325 punktiem ir vēl pārliecinošāka līdere, tuvāko sekotāju Austrijas "Red Bull" apsteidzot par 152 punktiem.

Izmantotie avoti:
https://www.dailymail.co.uk/sport/f...

  -1 [+] [-]

, 2020-09-27 12:18, pirms 4 gadiem
Mīkstais būtu nomainījis komandu intereses pēc.

  +3 [+] [-]

, 2020-09-27 12:32, pirms 4 gadiem
Tak Hamiltons komandu mainītu tikai tad, ja esošā komanda nebūtu konkurētspējīga vai arī būtu nesaskaņas ar komandas vadību... tieši tāpat rīkotos jebkurš cits pilots, lai cik neinteresanti tas arī nebūtu...

     [+] [-]

, 2020-09-27 21:38, pirms 4 gadiem
Cerams, tās tikai baumas. Apnicis