Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs: "Mana cīņa par uzvaru beidzās pēc pirmā pitstopa"

Juris Grīns
Juris Grīns

Šarls Leklērs uzslavējis "Ferrari" komandas biedru Karlosu Sainsu par sniegumu pēc uzvaras Austrālijas GP, atzīstot, ka viņam pašam cīņa par pirmo vietu beidzās pirmā pitstopa laikā.

Sestajā aplī apdzinis Maksu Verstapenu, kurš uzreiz pēc tam tehnisku problēmu dēļ izstājās, Sainss sacīkstē Melburnas trasē pārliecinošā manierē aizbrauca pretī uzvarai. Leklērs pēc pirmā pitstopa nebija tālu, tomēr pēc tam atpalika un finišēja otrais.

"Ferrari" šī ir pirmā dubultuzvara kopš 2022. gada posma Bahreinā, kad uzvarēja Leklērs.

"Sajūtas ir labas, sevišķi prieks par komandu," saka Leklērs. "Dubultuzvaru nebijām guvuši kopš 2022. gada Bahreinas GP, kas toreiz sagādāja labas atmiņas. Lieliski, ka mēs varam sasniegt šādus rezultātus. Karloss aizvadīja fantastisku nedēļas nogali, atgriezdamies pēc operācijas, viņam padevās nevainojama sacīkste."

Leklērs atzina, ka bijušas problēmas ar riepu nodiluma kontrolēšanu.

"Man bija grūtības starp pirmo un otro pitstopu, kad nevarēju labi nokontrolēt riepu nodilumu," viņš skaidro. "Sacensību pēdējais nogrieznis bija krietni labāks. Dubultuzvara jebkurā gadījumā ir labākais, ko varam sasniegt. Ar Karlosu īsti sacensties nevarēju. Pirms pirmajiem pitstopiem vajadzēja aizstāvēt pašam savu pozīciju, tāpēc boksos bija jādodas ātrāk, bet pēc riepu maiņas Karloss bija ļoti ātrs, kamēr man ar savām riepām bija grūtības. Tiklīdz veicu pirmo pitstopu, skaidri sapratu, ka mana cīņa par uzvaru ir galā. Karloss visu nedēļas nogali savu darbu darīja labāk, vismaz kvalifikācijā un sacīkstē noteikti. Esmu ļoti priecīgs par viņu. Šo nedēļas nogali sākām ar domu, ka jāgūst iespējami vairāk punktus, un vēl labāk to paveikt nevarējām."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2024-03-26 08:40, pirms mēneša
mūžīgais čikstulis, laiks doties prom no ferari, lai brauc kkādā alpine, kas nevienu neinteresē