Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Masa nosoda debitantu Alguersuari

Masa nosoda debitantu Alguersuari
Felipe Masa
Foto: AFP

Lai arī vakar divkārtējais pasaules F-1 čempions Fernando Alonso uzmundrināja savu tautieti un F-1 komandas ''Toro Rosso'' jauno pilotu Haimi Alguersuari, Felipe Masa atzina, ka Alguersuari ir pārāk jauns un negatavs F-1.

''Personīgi es esmu par to, ka F-1 karjera jāsāk pēc iespējas ātrāk. Apsveicu Alguersuari un novēlu viņam spožu karjeru,'' vakar par Alguersuari debiju izteicās Alonso. Taču citās domās ir brazīlietis Masa.

''Manā skatījumā viņš ir pārāk jauns,'' iesāk Masa. ''Kad es atnācu uz F-1, man bija 20 gadi. Jau tad jutu, ka F-1 esmu ienācis par ātru. Biju bez pieredzes un nezināju, ko man vajag no formulas un pieļāvu kļūdas. Man bija grūti vadīt formulu.''

''Visu ziemu aizvadīju testus, kur ar formulu braucu ļoti daudz, taču Alguersuari vēl nekad nav vadījis formulu, vai arī braucis tikai uz kādas taisnes. Man liekas, ka tas ir nepareizi. Priekš viņa paša tas ir slikti, jo viņš var ātri sadegt. Iespējams, ka viņam piemīt fantastisks talants un viņš debitēs lieliski, taču, manā skatījumā, tas nav labi. Esmu pārsteigts, ka ''Toro Rosso'' viņam deva vietu savā komandā.''

Izmantotie resursi:
sports.ru

Slēpts komentārs: superintendants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-07-24 09:07, pirms 15 gadiem
Es gan neuzskatu, ka Massam būtu jāuztraucas un jāuzskata jaunais spānis par lielu konkurentu. Toro Rosso apsteidz tikai Force India (kopvērtējumā). Arī tas, ka džeks braucis tikai pa taisni, braukšanu vieglāku nepadarīs.

 +15 [+] [-]

, 2009-07-24 09:08, pirms 15 gadiem
superintendants rakstīja: Tak viens konkurents vairāk, tāpēc Masa cepās
Nespēj sagremot, ka viens tāds zaļš (melns) gurķis izgrieza šiem pogas jau gandrīz savā pirmajā sezonā
pilnīgas muļķības! Masa tiri savu viedokli izteica balstītu uz savu pieredzi, ka viņs ienāca formula 1.

Oasis (rock)

     [+] [-]

, 2009-07-24 09:11, pirms 15 gadiem
Nu un cik viņam ir gadu?

  +7 [+] [-]

, 2009-07-24 09:20, pirms 15 gadiem
pilnigi piekritu masam. reali algusuari F1 debites tikai tapec ka vins ir red bull uzskaite un vinam ir tik devigi sponsori. lidz sacikstes sakumam vins ubs nobraucis tikai divus treninus un vienu kvalifikaciju. citi piloti menesiem ilgi nespj pierast pie formulas
tas ir pret visiem f1 nerakstitajiem likumiem, F1 jabrauc labakajiem, bet seit brauks kautkads izlutinat puiselis kurs nu pilnigi nemaz nav no tiem atrakajiem jaunajiem pilotiem.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-24 09:29, pirms 15 gadiem
Bla bla bla. Masa, paskaties uz kaadu dzeku, kurs paslaik ir vicelideris. Tik izcili vecaks par Haimi jau vins nebija. Toro Roso - jauno talantu kaltuve. Tb VEF
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-24 10:08, pirms 15 gadiem
Bet ja komanda kādu ņem tad lai ņem starpsezonā lai vismaz iemācas vadīt formulu pa trasi, nevis sezonas vidū. Pastāv iespēja ka rādīs tādus pašus brīnumus kā Sato

     [+] [-]

, 2009-07-24 10:15, pirms 15 gadiem
Nu ja par viņu maksā, tad tā čaļa vietā drošvien darītu tāpat. Protams, viņam ir ļoti maz laika pierast pie formulas, diezgan lielas šaubas vai viņš spēs pabeigt sacīksti, bet cerams nekas nopietns nenotiks.

     [+] [-]

, 2009-07-24 10:27, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Toties viens jauns džeks, kas atnāca 19. gados uz F1 tagad regulāri Masam pogas griež ārā-Fetels. Protams, protams, ka tagad Fetelam par labu spēlē formulu konkurētspēja, bet kad Ferārī formulas bija topā, tad arī Masa tikai pateicoties tam bija starp līderiem.
Es personīgi nedomāju, ka vecumam ir kāda nozīme. Ja komanda tevi ņem, tad jautājumiem nevajag būt, lai arī kas nebūtu zem visa tā.
bez formulas nevar uzvaret cempionatus, noskaties kaut vai ko top gear intervija teica MS

     [+] [-]

, 2009-07-24 10:31, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Toties viens jauns džeks, kas atnāca 19. gados uz F1 tagad regulāri Masam pogas griež ārā-Fetels. Protams, protams, ka tagad Fetelam par labu spēlē formulu konkurētspēja, bet kad Ferārī formulas bija topā, tad arī Masa tikai pateicoties tam bija starp līderiem.
Es personīgi nedomāju, ka vecumam ir kāda nozīme. Ja komanda tevi ņem, tad jautājumiem nevajag būt, lai arī kas nebūtu zem visa tā.
ja, bet fettels atskiriba no algusuari iespeju aizvietot kubicu bija noplenijis, vins ari pirmstam bija testejis F1 formulu.
manuprat vecumam nav nekada diza nozime, protams iznemot to, ka jo vecaks klust jo morali stabilaks. jebkurs puika kurs braucis formulas varetu vadit F1 formulu un diezgan laba limeni. to pierada ari tie italijas F3 piloti kuri izcinija pirmas tris vietas cempionata un par to sanema iespeju testet F1 forumulu, cempions borttolotti budams tikai 18 gadus vecs, aizvadijis tikai vienu sezonu F3 un vienu sezonu azzura cempionata iesedas ferrari formula un uzstadija trases rekordu

  -2 [+] [-]

, 2009-07-24 12:31, pirms 15 gadiem
un tu esi par vecu

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 12:35, pirms 15 gadiem
Bez papildus naudas vēl jārēķinās ar sakariem un pazīšanām, kontaktiem šajā vidē, kas arī nav mazsvarīgi un ja viss sanāk, tad brauc bez pieredzes, īpaša rezultāta F1 kā jaunākais!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-25 17:40, pirms 15 gadiem
būtībā pareizi Massa pateica, jo, kad viņš atnāca, viņš tiešām bija ļoti jauns un kādus 5-6 gadus vispār tikai pārējiem pa kājām maisījās. kļūdas un stulbums vienkārši neļāva viņam izcelties. daudzi domāja, ka "rekā, 20 gados uz formulu, viņš būs leģenda", kā tad, formula nav futbols vai vēl kas, tas ir nopietnāk no vairākiem skata punktiem. un pareizi teica Massa.