Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens: "Bremzes ieķīlējās starta brīdī"

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens: "Bremzes ieķīlējās starta brīdī"
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Piedzīvojis izstāšanos Austrālijas GP posmā, Makss Verstapens atzinis, ka problēmas ar vienu no bremzēm sākušās tieši starta brīdī un kļuvušas arvien lielākas.

Verstapens startā noturēja vadību, bet otrajā aplī Karloss Sainss viņu apdzina. Ceturtajā aplī ar kūpošu "Red Bull" spēkratu Verstapens iebrauca boksos.

"Tas, ko mēs varam šobrīd redzēt no datiem, tiklīdz gaismas nodzisa, aizmugurējā kreisā bremze vienkārši iesprūda," skaidro Verstapens. "Tas radīja bojājumus, kas kļuva arvien lielāki, un faktiski braukt bija kā ar norautu rokas bremzi. Šī iemesla dēļ mašīna atsevišķos līkumos uzvedās savādi, kamēr ceļā uz starta tā bija pavisam stabila, ar visu biju apmierināts."

Verstapenam šī ir pirmā izstāšanās pēc 43 finišētām sacīkstēm. Tāpat pagaidām izgaisusi iespēja sasniegt jaunu pēc kārtas izcīnīto uzvaru rekordu, kas gan arī līdz šim piederēja viņam pašam. Pērn holandietis uzvarēja desmit posmos pēc kārtas, kas ir absolūtais F1 rekords, bet pirms šodienas izstāšanās bija izcīnījis jau deviņas uzvaras.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs