Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Sauber" atrod Peresa aizvietotāju, Kobajaši brīvs

"Sauber" atrod Peresa aizvietotāju, Kobajaši brīvs
Estebans Gutjerezs
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Pirmās formulas komandas "Sauber" vadība paziņoja, ka līdzās Niko Hulkenbergam nākamsezon brauks meksikānis Estebans Gutjerezs, kurš 2011. un 2012. gadā bija "Sauber" komandas testu un rezerves pilots.

Oktobra beigās "Sauber" vadība vienojās ar vācu autosportistu Niko Hulkenbergu, kurš šajā sezonā pārstāv "Force India" komandu. Tikmēr šī brīža "Sauber" pilots Serhio Peress pārgāja uz ''McLaren'' vienību.

"Sauber" pirms šī posma atzina, ka Peresa aizvietotāja vārdu nosauks šī posma laikā, taču Peress pasteidzās un vakar kādā no intervijām atzina, ka "Sauber" vienībās brauks Gutjerezs, kuru arī atbalsta viens no komandas vadošajiem sponsoriem, Meksikas lielākā komunikāciju kompānija Telmex. Šodien to pašu apstiprināja arī pati komanda.

''Gutjerezs jau iepriekš ir bijis daļa no mūsu komandas, tāpēc mēs viņa karjerai esam sekojoši ļoti uzmanīgi,'' saka komandas vadītāja Moniša Kaltenborna. ''Mums nav ne mazāko šaubu, ka mūsu vienības sastāvā nākamajā sezonā būs ļoti spēcīgi braucēji.''

''Pēc trīs gadu darba ar ''Sauber'' jūtos pateicīgs par izrādīto uzmanību no visiem komandā iesaistītajiem cilvēkiem. Tagad pēc pieredzes krāšanas dažādos čempionātos būs jauns sākums īstam izaicinājumam un cīņai F1, kas ir motorsporta pati virsotne,'' tā 21 gadus vecais meksikānis Estebans Gutjerezs.

Līdz ar to tas nozīmē, ka bez darba paliks japānis Kamui Kobajaši. ''Tas nebija viegls lēmums, taču esam gatavi jaunam sākumam, tāpēc mūsu divu gadu darbs ar Kobajaši ir beidzies. Novēlam viņam turpmāk visu to labāko,'' teikts komandas ziņojumā.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2012-11-23 14:02, pirms 11 gadiem
Es Gutiresa noligsanu neuzskatu par adrasanu,jo pas bija gaidams ka meksikanis ar lielaku $ naks braukt pec peresa,iemita tacina !

  +2 [+] [-]

, 2012-11-23 14:12, pirms 11 gadiem
Atrod Peresa aizvietotāju, bet gan Kobajashi aizvietotāju. Peresa vietā nāk Hulkebergs, tas bija zināms jau sen. Jautājums bija vai paliks Kobajashi un ja nē, tad kurš stāsies viņa vietā. Tā nu viņa vietā apstiprināts Gutjerezs.

  +5 [+] [-]

, 2012-11-23 14:20, pirms 11 gadiem
Par Kobajaši gan žēl...
Pirmais no japāņiem F1, kas tiešām patika...
Bet nu $$$ svarīgāks...

  +2 [+] [-]

, 2012-11-23 14:39, pirms 11 gadiem
atrod Estebans jau ne pirmo gadu ir Sauber redzeslokaa. Zheel par Kobayashi cerams paliks F-1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-11-23 15:56, pirms 11 gadiem
ai ka Peress nakosgad McLaren izgazisies, nav vins nobriedis tada limena komandai, talants protams ir, bet pieredzes trukums ari un lidz ar to liela centiba radis parcentibu un visadus brinumus trase, mums jau te tadi piemeri ir

Kobajasi zel, jeb kura komanda vismaz ka otrais pilots butu zelta verts, bet ko darit ka nav nebagata onkula, ne sponsora.

     [+] [-]

, 2012-11-23 22:00, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: ai ka Peress nakosgad McLaren izgazisies, nav vins nobriedis tada limena komandai, talants protams ir, bet pieredzes trukums ari un lidz ar to liela centiba radis parcentibu un visadus brinumus trase, mums jau te tadi piemeri ir

Kobajasi zel, jeb kura komanda vismaz ka otrais pilots butu zelta verts, bet ko darit ka nav nebagata onkula, ne sponsora.
Kas tev žēl, lai Peress moči makos būs jautrāk.

     [+] [-]

, 2012-11-23 23:28, pirms 11 gadiem
Luix rakstīja: Par Kobajaši gan žēl...
Pirmais no japāņiem F1, kas tiešām patika...
Bet nu $$$ svarīgāks...
Varbut speks indija tiks...