Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels kļūst par F4 patronu un padomdevēju jaunajam Šūmaheram

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels kļūst par F4 patronu un padomdevēju jaunajam Šūmaheram
Sebastians Fetels un Mihaels Šūmahers
Foto: SCANPIX SWEDEN

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels kļuvis par jaunziveidotā ADAC F4 čempionāta patronu un tādā veidā atbalstīs arī 16 gadus vecā Mika Šūmahera izaugsmes iespējas.

"Es pazīstu dažus jaunos braucējus, kas tur startēs," stāsta "Ferrari" komandas pilots Fetels, norādot uz septiņu F1 titulu īpašnieka Mihaela Šūmahera dēlu, kā arī Harisonu Ņūviju, kurš ir izcilā F1 konstruktora Adriana Ņūvija dēls.

Abi šie jaunie sportisti šogad startēs "Van Amersfoort Racing" komandas sastāvā.

Vācijā bāzētais F4 čempionāts startēs šajā nedēļas nogalē Ošeršlēbenes trasē. Mikam Šūmaheram tās būs karjerā pirmās formulu sacensības, kamēr Ņūvijs jau zināmu pieredzi ir guvis.

Fetels ir tuvs draugs Mihaelam Šūmaheram, kurš turpina atlabt no 2013. gada nogalē gūtās galvas traumas. Sportists atzīst, ka pirms pievienošanās "Ferrari" komandai viņam pietrūcis Šūmahera padoma, tāpēc viņš labprāt savas zināšanas par autosportu gatavs nodot leģendārā F1 braucēja dēlam, kurš šobrīd tikai sācis bruģēt ceļu pretī virsotnēm.

"Man tā ļoti pietrūka," komentē Fetels, kurš labprāt būtu pavaicājis Šūmaheram viedokli par to vai vajadzētu doties uz "Ferrari". "Pietrūka kaut vai tā iemesla dēļ, lai es zinātu, ko viņš patiesībā par to domā. Padomi, ko viņš man devis gadu gaitā, iespējams, ir visīpašākās lietas, ko esmu apguvis."

Izmantotie resursi:
motorsport.com

Slēpts komentārs: dakots

  +4 [+] [-]

, 2015-04-23 11:13, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Lielie čaļi uzmetas par draugiem jaunam bagātam puikam bez tēva?
Atraduši Buratino?
slimiem cilveekiem, proti taadiem kaa tu, jaaiet aarsteeties....

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 12:29, pirms 9 gadiem
Nu man liekas ka tiesi Sumahers vinam ir daudz palidzejis lai Fetels varetu but tur kur vins ir Tas butu tikai labi ka vins savu pieredzi dotu citiem

     [+] [-]

, 2015-04-23 14:10, pirms 9 gadiem
Tēvocis Ralfs tā kā ar nav ar pīpīti uz jumta.....

     [+] [-]

, 2015-04-23 15:15, pirms 9 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Tēvocis Ralfs tā kā ar nav ar pīpīti uz jumta.....
To jau tu nezini kadas bija gimene attiecibas, briziem onkulis no malas ir labaks paligs un konsultants, neka radinieks.

     [+] [-]

, 2015-04-23 16:35, pirms 9 gadiem
Zombijs rakstīja: To jau tu nezini kadas bija gimene attiecibas, briziem onkulis no malas ir labaks paligs un konsultants, neka radinieks.
Radiniekam ir grūtāk kritizēt jaunā censoņa kļūdas. Cilvēks no malas (kaut arī Fetels pat īsti nav no malas, iespējams, ka personīgi pazīst Miku) parasti ir labāks konsultants.

     [+] [-]

, 2015-04-23 17:30, pirms 9 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Tēvocis Ralfs tā kā ar nav ar pīpīti uz jumta.....
par Ralfu sen nekas nav dzirdēts

     [+] [-]

, 2015-04-23 21:03, pirms 9 gadiem
doska1989, jocīgi...es runāju par tēmu, bet jūsu komentārs ir par mani...liels gods tas man - būt vienā tēmā ar Šumaheriem un Fetelu !
Turpinot tēmu, varu jums atklāt tādu milzīgu noslēpumu, ka F1 starp pilotiem draugu nav, ir tikai konkurenti..ja ticat, ka kāds tur draudzējas pa īstam, tad esat uzķērusies uz kādiem reklāmas āķiem...atceraties takš Šumja prieku par uzvaru, kad gāja bojā Senna?
Runājot par šodienas situāciju, tad Šumahera bagātība esot ap miljardu, kuru protams apkalpo vesels bars juristu un baņķieru, kuri nav ieinteresēti atslēgt Šumahera dzīvības uzturēšanu, jo tad stājas spēkā testements un mainās spēles noteikumi...kurš tad to grib? ...
Jaunais Šumahers ir labs kartingists, tagad vesels bars auto menedžeru velk viņu tālāk, jo saprot ka tā nāk līdz arī nauda....nauda autosportā ir galvenais
Fetels grib pazīmēties...būtu vecais Šumis rīcībspējīgs, tas nenotiktu..