Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress: "Ja komanda nolīgs Fetelu, ir skaidrs, kuram nāksies aiziet"

Juris Grīns
Juris Grīns

Peress: "Ja komanda nolīgs Fetelu, ir skaidrs, kuram nāksies aiziet"
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com

"Racing Point" pilots Serhio Peress ir drošs, ka ar viņu tiks lauzts līgums, ja komanda izvēlēsies uz nākamo sezonu parakstīt kontraktu ar četrkārtējo F1 pasaules čempionu Sebastianu Fetelu. Kā zināms, komandas īpašnieks ir tās otrā pilota Lānsa Strola tēvs.

Pēdējo nedēļu laikā tieši ar "Racing Point" komandu tiek saistīta Fetela nākotne, jo šī viņam ir pēdējā sezona "Ferrari" sastāvā. Par to labi informēts arī Peress, kuram ir spēkā līgums uz 2021. gadu, taču, kā zināms, tas nebūtu pirmais gadījums, kad vienošanās tiek lauzta.

"Domāju, ka izvēle būs viennozīmīga, ja kādam no mums abiem nāksies aiziet," situāciju komentē Peress. "Es pats esmu tēvs, un es neizmestu dēlu no savas komandas. Vairāk man nav ko teikt. Šobrīd apkārt klīst daudz baumu. Kas attiecas uz mani, viss paliek pa vecam - man ir līgums ar šo komandu."

Peress apstiprina, ka pēc šo spekulāciju parādīšanās ar viņu sazinājušās vairākas F1 komandas, un pašlaik viņš drošības pēc veic sarunas ar tām par iespējamo sadarbību. Tāpat meksikānis apstiprina, ka sportista pašreizējā līgumā ir punkts, kas nosaka viņa uzdevumu nodrošināt sponsoru klātesamību komandā.

"Jebkurā līgumā mēdz būt šādi punkti," viņš skaidro. "Un komanda to šajā gadījumā var izmantot. Tomēr mēs smagi strādājam ar visiem sponsoriem, lai tas nenotiktu. Es arī neteiktu, ka runa ir par kādu konkrētu sponsoru, bet gan par sponsoriem kopumā."

Vēl Ungārijas F1 posma nedēļas nogalē Fetels apstiprināja, ka sarunas ar "Racing Point" patiesi notiek, taču atklāja arī, ka ne par ko vēl nav izdevies vienoties. Kā zināms, pēc tam, kad komandu iegādājās kanādiešu miljardieris Lorenss Strols, nākamgad to nolemts pārsaukt par "Aston Martin Racing".

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2020-07-22 16:00, pirms 4 gadiem
Vajag nepazaudēt kādu no esošajām komandām (Haas), un vēl vienu komandu ievilkt F-1, tas atrisinās šo problēmu. Tiesa, ja to ievilks Mazepins vecākais, tad tas tikai daļēji atrisinās šo problēmu.

     [+] [-]

, 2020-07-22 17:02, pirms 4 gadiem
Nu es dotu kādus 80% , ka ies uz Haas. Alfa Romeo noteikti nākamsezon startēs , kāds no Ferrāri sistemas F2 čempionātā startējušajiem pilotiem, ja licenzes punkti atļaus un otrs pilots būs Giovanaci, Kimi neliekas , ka ir velme startēt pa pēdējām vietām, nebūtu pat pārsteigts , ka beigtu startēt jau pēc Itālijas GP

     [+] [-]

, 2020-07-22 17:41, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Nu es dotu kādus 80% , ka ies uz Haas. Alfa Romeo noteikti nākamsezon startēs , kāds no Ferrāri sistemas F2 čempionātā startējušajiem pilotiem, ja licenzes punkti atļaus un otrs pilots būs Giovanaci, Kimi neliekas , ka ir velme startēt pa pēdējām vietām, nebūtu pat pārsteigts , ka beigtu startēt jau pēc Itālijas GP
Es nebūtu pārsteigts, ja abi Alfa Romeo pilolti tiktu nomainīti. Turklāt, tiem abiem nav jābūt ar Ferrari saistītiem. Ferrari pieder viena pilota vieta, taču ne abas. Kimi tur brauc tikai tāpēc, ka Ferrari lēma no viņa atbrīvoties un Alfa bija priecīga pieredzējušo piloti "savākt".
Es neizslēgtu, ka Alfā nākamsezon brauc Peress un Švarcmans. Švarcmans un Šūmahers nebūs risinājumus, uzreiz divus F2 pilotus neņems.
Peresa gadījumā protams ļoti ticama opcija ir arī Haas. Es pat teiktu loģiska. Haas ir pienācis laiks tik vaļā no Grožāna.

     [+] [-]

, 2020-07-22 19:09, pirms 4 gadiem
Visam piekrītu izņemot par Kimi, jo viņam pieder daļa no Alfa Romeo, kas to lai zin mošk aizies Kimi uz Haas,labi nopelnīs pie jeņķiem viņš+ visas reklāmas.
Kimi noteikti ir viens no populærākajiem pilotiem ,kādi jeb kad ir bijuši

     [+] [-]

, 2020-07-22 20:40, pirms 4 gadiem
Interesanti, ka "Formula 1: Drive to survive" pirmajā sezonā, kad bija skaidrs, ka Strolls pāries uz RP un Oconam nāksies pamest komandu, Peress pateica apmēram, ka gan jau tā kādreiz notiks arī ar viņu.... pagājuši 2 gadi un izskatās, ka tas varētu piepildīties