Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstons sola Bahreinas Grand Prix jaunu piecu gadu līgumu

Andrejs Siliņš

Eklstons sola Bahreinas Grand Prix jaunu piecu gadu līgumu
Bernijs Eklstons
Foto: formula1.com

Pirmās formulas galvenais cilvēks Bernijs Eklstons pēc svētdien aizvadītā Bahreinas Grand Prix atzina, ka ir ļoti priecīgs par organizatoru paveikto darbu un gatavs Bahreinā rīkot čempionāta posmus vēl piecus gadus.

Pirms diviem gadiem Bahreinas posmā radās problēmas, kuru dēļ vispirms sacensības tika pārceltas, bet pēcāk atceltas pavisam. Tas notika politisko protestu dēļ. Iepriekš Eklstons izteicās, ka Bahreinas valdība daudzos aspektos ir stulba.

Svētdien sacensības noritēja bez problēmām, tajās triumfēja Sebastians Fetels, bet Eklstona noskaņojums pēc Bahreinas posma noslēguma bijis krietni labvēlīgāks nekā iepriekš. Tik ļoti, ka F1 boss pat izteicās par jauna ilgtermiņa līguma piešķiršanu Bahreinai.

"Esam priecīgi slēt jaunu piecu gadu līgumu," sacīja Eklstons. "Man šķita, ka viņi paveic super darbu un nebija nekādu problēmu."

Pašreizējais līgums paredz Grand Prix rīkošanu līdz 2016. gadam. Bahreinas trases priekšsēdētājs Zajeds Alzajani atklāja, ka oficiālas sarunas par jaunu līgumu gan vēl nav sākušās: "Esam uzticīgi šim sportam, mums bija pirmā sacīkste Vidējos Austrumos, saucam sevi par motorsporta mājām šajā reģionā. Vēlamies būt draudzīgi un rīkot sacensības vēl ilgi, ilgi."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-22 14:22, pirms 11 gadiem
kur tad palika pirms paris dienam izskanējusī frāze,ka Bahreinā posmam nevajadzetu būt? kads šeihs droši vien bernijam piedāvāja milzu žuksni par Bahreinas posmu,un bērnijs nodomāja "Po*ig par braucēju,un personālu drošību,kas par piķi,bus ko mazdēliem vēl pa kādam Bugatti vai Ferari nopirkt "

     [+] [-]

, 2013-04-23 01:45, pirms 11 gadiem
Re ku Sebs Sočos: