Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Briatore: "Arī šogad "Ferrari" nav izredžu uzveikt "Mercedes" komandu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Briatore: "Arī šogad "Ferrari" nav izredžu uzveikt "Mercedes" komandu"
Foto: Scuderia Ferrari

Bijušais "Renault" komandas boss Flavio Briatore pēc Austrālijas posmā redzētā uzskata, ka "Ferrari" komandai šogad nav cerību uzveikt "Mercedes", un scenārijs F1 čempionāta sezonā cīņā par titulu būs līdzīgs kā pērn.

Lai gan pēc testiem "Ferrari" uzskatīja par favorīti, Melburnas trasē "Mercedes" atkal dominēja, Valteri Botasam izcīnot uzvaru, bet pašreizējam čempionam Lūisam Hamiltonam - otro vietu. "Ferrari" piloti Sebastians Fetels un Šarls Leklērs pat palika aiz pjedestāla, jo trešo vietu izcīnīja Makss Verstapens no "Red Bull".

"To paveikt viņiem būs ļoti grūti," komentējot "Ferrari" izredzes uzvarēt čempionātā, intervijā "Radio Capital" paudis Briatore. "Kopš pagājušā gada nekas nav mainījies. Ziemā viņiem bija trīs mēneši laika, lai sagatavotu mašīnas, un "Ferrari" pat nav pietuvojušies "Mercedes" komandai."

Briatore uzskata, ka "Mercedes" atkal ir izteikta favorīte uz uzvaru.

"Ņemot vērā, ka "Mercedes" ir tik spēcīga, vienīgā cīņa būs starp Hamiltonu un Botasu," viņš saka. "Lai sakautu viņus, "Ferrari" nepieciešams atgūt 0.8 līdz 0.9 sekundes. Es saku, ka "Mercedes" turpinās dominēt. Jā, Austrālija ir netipiska, bet, ja esi spēcīgs, tad esi spēcīgs visās trasēs. Ja attaisnošanās ir jāsāk jau pirmajā posmā, turpinājumā būs ļoti grūti."

Briatore arī nosaucis, kas ir "Ferrari" vājā vieta: "Darboties vajag visam reizē, bet šobrīd šis vairāk ir riepu, nevis pilotu čempionāts. Sacīkstēs varam tikai dzirdēt komentētājus runājam par riepām, riepām un riepām, nevis gladiatoru cīņām."

Izmantotie resursi:
grandpx.news

Vai Ferrari šogad būs reāla pretendente uz F1 titulu?

  • 63

  • 76


     [+] [-]

, 2019-03-22 15:08, pirms 5 gadiem
Āmen