Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vēbers noraida baumas par F1 pamešanu

Andrejs Siliņš

Vēbers noraida baumas par F1 pamešanu
Marks Vēbers
Foto: LaPresse/Scanpix

Pirmās formulas komandas "Red Bull" 36 gadus vecais austrāliešu pilots Marks Vēbers noliedzis iepriekš izskanējušās runas par iespējamo F1 pamešanu un kļūšanu par "Porsche" pilotu Lemānas sacensībās.

Austrālijas mediji pagājušajā nedēļā ziņoja, ka Vēbers parakstījis piecu gadu līgumu ar "Porsche", lai piedalītos Lemānas 24 stundu sacensībās. Baumas pastiprināja Malaizijas Grand Prix, kad otrs "Red Bull" pilots Sebastians Fetels pretēji komandas rīkojumam apdzina Vēberu, izcīnot uzvaru sacensībās.

Tomēr pats Vēbers pirms Bahreinas Grand Prix šajā nedēļas nogalē norādīja, ka ziņas par līgumu ar "Porsche" esot muļķības: "Cilvēki mēģina saskaitīt divi plus divi, bet iegūst vairāk nekā vajadzētu... Koncentrējos šim gadam. Kamēr esi konkurētspējīgs un tev ir darbs, kas manā gadījumā šobrīd nav problēma, viss ir kārtībā." Vēbers apliecināja, ka vēlas palikt F1 arī nākamsezon: "Kļūstot vecākam, tu kļūsti arī mazāk iecietīgs pret dažiem šī darba aspektiem, bet šī narkotika joprojām ir ļoti spēcīga."

Iepriekš izskanējušas runas arī par to, ka Vēbera vietā varētu stāties somu pilots Kimi Raikonens, bet "Red Bull" boss Kristians Horners šādu informāciju noliedzis. "Marka un Sebastiana kombinācija bijusi viena no veiksmīgākajām šī sporta veida vēsturē. Viņiem ir 35 Grand Prix uzvaras un trīs Konstruktoru kausi," sacīja Horners, norādot, ka sarunas par jaunu līgumu ar Vēberu varētu sākties vasarā.

Izmantotie resursi:
BBC
adelaidenow | Latest Adelaide & SA News |...

     [+] [-]

, 2013-04-20 15:52, pirms 11 gadiem
Par Marka promiešanu pēc sezonas runā jau vismaz gadus trīs.
Nebrīnīšos, ja arī nākamajā sezonā tas pats duets vien būs.