Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Ferrari'' dodas atpakaļ uz Itāliju, Raikonens domā par pjedestālu

''Ferrari'' dodas atpakaļ uz Itāliju, Raikonens domā par pjedestālu
"Ferrari" pirmais posms bija neveiksmīgs
Foto: AFP/Scanpix

Jau šajā nedēļas nogalē F1 formulas rūks Malaizijā. Kamēr vairums komandu un braucēju jau atrodas Malaizijā, tikmēr "Ferrari" nolēmuši sasaukt ārkārtas sanāksmi.

''Ja jūs uzmanīgi sekojāt F1 testiem Barselonā, tad jūs varējāt redzēt, ka mēs bijām ātri ātrajos pagriezienos, kamēr ''Red Bull'' dominēja lēnākos līkumos. Austrālijā mēs bijām vienlīdz spēcīgi, taču Malaizijā, vadoties pēc teorijas, mums jābūt vēl spēcīgākiem, jo šī ir ātra trase,'' saka "McLaren" komandas vadītājs Martins Vitmāršs.

''Nevar aizmirst to, ka Melburnas trase neparāda patiesos spēku samērus, taču tik un tā mūsu formula deva pozitīvas iezīmes turpmākajai sezonai. Sepangas trase būs īpaša ar to, ka tā parādīs komandu patieso spēku samēru, jo tur ir gan ātri, gan lēni līkumi,'' saka Mihaels Šūmahers.

''Uz doto brīdi domāju, ka ''McLaren'' ir pārsvars,'' saka Sebastjans Fetels. ''Viņi aizvadīja lielisku pirmssezonas sagatavošanos, tāpēc izskatās, ka viņi atrodas labā situācijā. Mums ir daudz kas jāizdara, lai noķertu viņus.''

''Ceru, ka šī nedēļas nogale mums paies bez problēmām. Ja nepieļausim tādas kļūdas, kā Austrālijas kvalifikācijā, tad uzskatu, ka mums ir iespējas pacīnīties par goda pjedestālu, jo šobrīd izskatās, ka mums ir laba formula,'' saka Kimi Raikonens, kurš Austrālijas posma beigās spēja pakāpties par 11 pozīcijām.

Kamēr visas komandas pēc Austrālijas F1 posma jau devušās uz Malaiziju, tikmēr noskaidrojies, ka ''Ferrari'' vadība nekavējoties devusies uz savu bāzi Itālijā, lai piedalītos ārkārtas sanāksmē un skaidrotu radušos situāciju, kāpēc abi ''Ferrari'' piloti nespēja tikt kvalifikācijas pēdējā kārtā. Tāpat tiek ziņots, ka uz Itāliju devušās arī ''Ferrari'' formulas, kur tām tiks veiktas pārbaudes. Tajā pašā laikā zināms, ka nekādus papildus uzlabojumus uz Malaizijas posmu komanda nav plānojusi.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-03-20 17:23, pirms 12 gadiem
Par Raikonena labu sniegumu gan kvalifikācijā, gan arī pašā gonkā!

  +1 [+] [-]

, 2012-03-20 18:30, pirms 12 gadiem
australija tik tiesam medz jaukt pratus ar patieso speku sameru. Vienmer kada no lideru komandam diezgan smagi aizvada pirmo posmu. Kada no vidusmera komandam uzmirdz. Vienmer ir neliels haosins sacikstes gaita... Tiesi Malaizija parasti ir tas posms pec kura var spriest kas ir kas.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-20 18:44, pirms 12 gadiem
tikai un vienigi par kimi

     [+] [-]

, 2012-03-20 19:06, pirms 12 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: tikai un vienigi par kimi
tu vispar saproti ko runa
pirma sezonas gonka vel neko neparada
ssumis vel sevi paradis un masa tiessi taapat

  +2 [+] [-]

, 2012-03-20 19:40, pirms 12 gadiem
jew13 rakstīja: tu vispar saproti ko runa
pirma sezonas gonka vel neko neparada
ssumis vel sevi paradis un masa tiessi taapat
camon veci, viņa tikai pateica ka pa kimi fano. shumi un massu vispaar nepieminēja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-20 20:36, pirms 12 gadiem
Esmu Kimi fans, bet arī reāli domājošs. Un tiem, kas sadomājušies, ka Kimi nu tik braukās pa TOP vietām, iesaku nolaisties no mākoņiem. Pašam Kimi ar to derētu, kaut arī pašpārliecinātība nav slikta lieta.
Ja viņš būtu startējis kaut no 1. pozīcijas, tāpat augstāk kā 5. vietu nedabūtu, jo Red Bull un McLaren ir pietiekami tālu priekšā visiem pārējiem, tai skaitā Lotus. Tas, ka viņš tika uz 7. vietu, ir tīrā sagadīšanās, ne Lotus vai Kimi superātrums. Paši zināt, kas notika pēdējā aplī - 3 pozīcijas uz augšu tika dēļ citu izstāšanos. Tai pat laikā izstājās vēl pāris braucēji, kuri būtu priekšā Kimi. Tā kā augstāk par kādu 12. vietu diez vai viņš būtu ticis. Protams, ja tante būtu ar kājām gaisā, tad būtu krājkasīte - to mēs visi zinām, bet tomēr, iesaku domāt reāli. Šobrīd par aizvadīto posmu var teikt, ka Kimi bija ļoti stabils sacīkstē, nepieļāva kļūdas, atšķirībā no daudziem citiem pilotiem. Tas arī viņu pacēla tik augstu. Bet par formulas ātrumu nesteigtos piekrist. Ja godīgi pat Sauber un Williams šķita ātrāki...
Drīzāk gribētu izcelt Alonso, kurš tiešām ar diezgan lēnu formulu izdarīja maksimumu un nobrauca maksimāli ātri un labi. To nevar neatzīmēt un nepamanīt. Tieši Alonso uzskatu kā 1. posma labāko pilotu.
OK, gari aizrakstījos. Redzēsim, protams, kas notiks Malaizijā, iespējams, tur jau būs cita bilde. Kaut arī dom;aju diži nekas nemainīsies - McLaren būs 1-2. vieta, Red Bull 3-4. vieta. Tālāk Alonso, un tālāk grūti pateikt, bet visa pārējā čupa - Šūmis, Rosbergs, Kimi, Maldenado, Masa varbūt, Grožāns, mož vēl kāds.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-22 12:24, pirms 12 gadiem
jew13 rakstīja: tu vispar saproti ko runa
pirma sezonas gonka vel neko neparada
ssumis vel sevi paradis un masa tiessi taapat
A tu saproti ko tu runa?! Par pirmo sezonas gonku piekritu, bet par sumi un massu hahahaha te jau jasmejes zirgiem, it ipashi jau par massu, tas ir lielaks luzeris par barichello.