Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Renault" vēlas sadarbību ar "Red Bull", Horners vēl cer uz "Honda"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Renault" vēlas sadarbību ar "Red Bull", Horners vēl cer uz "Honda"
Sirils Abitebouls
Foto: AFP/Scanpix

Kamēr "Renault Sport" vadība izteikusi pilnu gatavību turpināt dzinēju piegādi "Red Bull" vienībai, Kristians Horners aizvien cenšas panākt, lai viņa vadītā komanda tiktu pie "Honda" motoriem.

Lai gan nesen izplatījās informācija, ka "Red Bull" nākošgad visticamāk turpinās izmantot "Renault" motorus, ko paši mēģinās uzlabot un pārsauks par "Infiniti", paralēli tika ziņots, ka atvērti sadarbībai ir arī "Ferrari", kas gan grib piegādāt ne pašas jaunākās specifikācijas jaudas agregātus.

"Tas vienmēr ir bijis skaidrs, ka mums nav vēlēšanās nodedzināt visus tiltus ar "Red Bull" komandu," saka "Renault Sport" vadītājs Sirils Abitebpuls. "Šobrīd gan es neko nevaru apstiprināt. Ja sadarbība turpināsies, tam būs bijis kāds labs iemesls, iespējams, iemeslu kopums. Būtu labāk, ja mēs raudzītos uz priekšu, nevis atpakaļ."

Tikmēr jaunākās ziņas liecina, ka "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners aizvien cenšas pārliecināt "Honda", lai tā uzsāktu sadarbību dzinēju piegādes jomā. Tiesa, zināms, ka to nevēlas pieļaut "Honda" ekskluzīvie sadarbības partneri "McLaren".

"Zinu, ka mums ir bijušas diskusijas, bet es neko nezinu par viņu diskusijām ar citiem," situāciju skaidro Abitebouls. "Es pārāk daudz nepievēršu uzmanību šīm baumām par "Honda". Ja katru reizi, kad izskan kādas baumas, man aptrūktos elpa, šobrīd es jau būtu nosmacis."

Abitebouls arī noliedz, ka "Renault" vēlas turpināt sadarbību ar "Red Bull" tikai tāpēc, ka tās īpašnieks Dītrihs Matešics par motoriem maksā regulāri un pietiekami augstu cenu.

Lai gan F1 sezonā atlicis vēl tikai viens posms, var teikt, ka "Red Bull" nākotne aizvien ir miglā tīta. Lai gan komanda pieteikusies 2016. gada sezonai, kā tās potenciālie motoru piegādātāji aizvien tiek minētas trīs rūpnīcas.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...

Kādus motorus 2016. gadā lietos Red Bull komanda?

  • 1

  • 69

  • 4

  • 2


     [+] [-]

, 2015-11-19 13:04, pirms 8 gadiem
Gan jau ka bus Renault motors, par Honda saubos viens ir ka McLaren pret, bet pats galvenais ka stipri apsaubami vai nakosa gada Honda motors bus labaks par Renault motoru.
Luk Ferrari butu idealakais variants, kaut gan tie bus modeli vecaki neka rupnicas komandai, tacu ja ta ir patiesiba ka Red Bull ir labaka sasija, noteikti atgriestos uz uzvaru takas.

     [+] [-]

, 2015-11-19 19:32, pirms 8 gadiem
Lai turpina sadarbību ar Renault. Ja jau tik ilgi bijuši partneri, lai pēc uzvaru gadiem kopā iziet arī mazāk veiksmīgus laikus. Tas būtu tikai godīgi. Bet - kā visi labi zinām - godīgums, uzticība u.tml. vērtības mūsdienu pasaulē, it sevišķi lielajā biznesā, diemžēl, vairs nav īpaši atzītas...

     [+] [-]

, 2015-11-21 19:41, pirms 8 gadiem
denebs rakstīja: Lai turpina sadarbību ar Renault. Ja jau tik ilgi bijuši partneri, lai pēc uzvaru gadiem kopā iziet arī mazāk veiksmīgus laikus. Tas būtu tikai godīgi. Bet - kā visi labi zinām - godīgums, uzticība u.tml. vērtības mūsdienu pasaulē, it sevišķi lielajā biznesā, diemžēl, vairs nav īpaši atzītas...
Taa tas ir, visi velas but uzvaretaji, bet vinu buus vienmeer decils visur jo. Winners, are only couple