Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Haas" zaudē galveno sponsoru un patur sastāvā Grožānu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Haas" zaudē galveno sponsoru un patur sastāvā Grožānu
"Haas" sacīkšu auto bez galvenā sponsora uzlīmēm. Foto: Haas F1 Team

Lai gan pastāvēja liela iespēja, ka "Haas" komanda veiks Romēna Grožāna nomaiņu ar citu braucēju, franču autosportists tomēr turpinās startēt sastāvā arī 2020. gada "Formula 1" sezonā, oficiāli tika paziņots šodien.

Grožāns "Haas" pārstāv jau kopš 2016. gada, kad komanda ienāca F1 čempionātā, taču tās boss Ginters Steiners iepriekš izteicās, ka vēlas sastāvu papildināt ar Estebanu Okonu, kuru tomēr nolīga "Renault", vai Niko Hilkenbergu. Tāpat zināms, ka uz Grožāna vietu pretendēja Paskals Vērleins.

Kevinam Magnusenam jau bija spēkā esošs līgums ar "Haas" uz 2020. gadu, un tagad noskaidrojies, ka pie jauna līguma ticis Grožāns, kurš līdz ar to jau piekto sezonu turpinās pārstāvēt amerikāņu vienību.

Neskatoties uz cerīgajiem rezultātiem iepriekšējās sezonās, šobrīd komanda ierindojas vien devītajā vietā Konstruktoru kausā.

Tāpat kļuvis zināms, ka "Haas" nekavējoties izbeigusi sadarbību ar savu galveno sponsoru "Rich Energy", pateicoties kam, šogad Grožāna un Magnusena spēkrati ieguva melnu un zeltītu krāsu. Komanda jau atrādījusi, kā ar nākamo F1 posmu izskatīsies abi spēkrati bez līdzšinējā sponsora uzlīmēm uz tiem.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2019-09-19 12:04, pirms 5 gadiem
Laikam Hulks prasija labu kāpostu , ja jau viņu nepaņēma komandā? Vai nu hulks cer tikt buļļos vai fetela vietā sarkanajos

  +1 [+] [-]

, 2019-09-19 12:15, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: Laikam Hulks prasija labu kāpostu , ja jau viņu nepaņēma komandā? Vai nu hulks cer tikt buļļos vai fetela vietā sarkanajos
Man liekas, ka otrais variants. Lai vai kā, ceru ka paliks F1. Varbūt ir mazliet lēnāks par Rikiju, bet tik un tā ātrs pilots, kurš maz pieļuj kļūdas un būtu pelnījis vietu top3 komandā vairāk kā daži labi piloti, kuri tur tagad atrodas.

     [+] [-]

, 2019-09-19 12:17, pirms 5 gadiem
Hulkenberga pēdējā iespēja tikt top komandā! To arī viņam novēlu!!
Bet maz ticams, reālākie varianti Williams vai Alfa!