Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" komanda Botasa vietā mēģinājusi nolīgt Verstapenu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" komanda Botasa vietā mēģinājusi nolīgt Verstapenu
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Pagājušajā gadā "Mercedes" mēģināja nolīgt Maksu Verstapenu, tomēr holandietis palika "Red Bull" sastāvā, pavēstījis Nikijs Lauda.

"Mercedes" priekšsēdētājs Lauda austriešu medijam ORF atklājis, ka komanda vēlējusies noslēgt līgumu ar jauno un talantīgo Verstapenu, tomēr tas nenotika. Iemesls esot viens - "Red Bull" konsultants Helmuts Marko izrādījies veiklāks un parūpējies par to, lai Verstapens paliktu uzticīgs līdzšinējai komandai.

"Jā, mēs tiešām runājām ar Verstapenu," atklāj Lauda. "2017. gada vasarā mums bija pārrunas ar viņa tēvu. Lūiss Hamiltons ir labākais pilots, bet viņam nepieciešams komandas biedrs, kas spēj uz viņu izdarīt spiedienu, jo tad viņš vislabāk var parādīt visu, uz ko spējīgs. Ir vajadzīgs kāds, kurš viņam spiestu trasē parādīt savu labāko sniegumu."

Nespējusi tikt pie Verstapena, rezultātā "Mercedes" uz vēl vienu sezonu parakstīja līgumu ar Valteri Botasu, kurš pagaidām atrodas Hamiltonu ēnā, daudzreiz arī piedzīvojot dažādas neveiksmes, kas neļauj parādīt patieso potenciālu. Šodien pie jauna līguma tika Hamiltons un paredzams, ka arī Botass paliks "Mercedes" sastāvā uz 2019. gadu.

Tikmēr pats Makss Verstapens austriešu "Laola1" apstiprinājis, ka viņa tēvs Joss vairs nestrādā "Red Bull" junioru komandas labā, meklējot jaunos talantus, ko tālāk nosūtīt startēšanai kartingā un zemākajos formulu seriālos. Joss Verstapens pērn uzņēmās šos pienākumus, bet tagad tos vairs nepilda. Makss skaidro, ka viņa tēvam ir pašam sava ģimene un jāapmeklē F1 posmi, tāpēc pašlaik neatliekot laiks doties vēl arī uz citām trasēm.

Izmantotie resursi:
F1Today.net

  +1 [+] [-]

, 2018-07-19 16:23, pirms 6 gadiem
Iemesls esot viens - "Red Bull" konsultants Helmuts Marko izrādījies vieglāks [..]
Diezgan jocīgs iemesls

     [+] [-]

, 2018-07-19 17:13, pirms 6 gadiem
Netieši "komplimenti" Botasa virzienā. Nez kā šis jūtās šito dzirdot? Citi būtu labāki, bet paturēsim Botasu, jo tie citi nav pieejami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:33, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:46, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk