Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ralfs Šūmahers: "Alonso šobrīd ir labākais F1 pilots"

Jānis Pārums

Ralfs Šūmahers: "Alonso šobrīd ir labākais F1 pilots"
Ralfs Šūmahers
Foto: DPA/Scanpix

Bijušais F1 pilots Ralfs Šūmahers atzinīgi izteicies par spāņa, divkārtējā pasaules čempiona Fernando Alonso braukšanas kvalitātēm, norādot, ka braukšanas ziņā viņš ir pārāks par citiem.

"Alonso šobrīd ir labākais pilots Pirmajā formulā," pārliecību pauda Šūmahers. "Atceros, kā neko viņam nevarēju padarīt, kad atrados aizmugurē. Reizēm radās iespaids, ka uz viņu neiedarbojas ārējie apstākļi, bet viss notiek tieši tā, kā to vēlas viņš."

"Viņš ir mierīgs un pieļauj ļoti maz kļūdu. Tas, kas notika Malaizijā ar priekšējo antispārnu, ir viņam netipiski. Alonso ir labākais," piebilda Šūmahers.

Šobrīd F1 čempionātā pēc pieciem posmos Fernando Alonso izcīnījis 72 punktus un pagaidām ieņem trešo vietu. Līderis ar 85 punktiem ir trīskārtējais pasaules čempions Sebastians Fetels, bet par četriem punktiem atpaliek Kimi Raikonens. Alonso, tāpat kā Fetels, uzvarējis divos posmos.

Nākamais posms 26.maijā notiks Monako, bet kopumā šosezon F1 čempionātā paredzēti 19 posmi.

  +8 [+] [-]

, 2013-05-18 16:07, pirms 11 gadiem
pilniigi piekriitu...
Slēpts komentārs: rihardilio

  +5 [+] [-]

, 2013-05-18 16:30, pirms 11 gadiem
rihardilio rakstīja: F1 nav sports
Brauceju sagatavoshanas ir tiirs sports.. netrennets cilveks pat nevaretu izturet spiedienu kas tiek izdarits vadot formulu + tapat vajag izturibu lielu ,ko trenne ar peldesanu,ritenbrauksanu,skriesanu,trenazhieru zale, pareiza eshana.. jo svars ari nozimigs. Tas ka F1 domine tehnika un tas izturiba ir tiri normali,jo tas ir tehnisks sporta veids.. tapat strategija un taktika ari no savara, tapat ka hokeja piemeram izdomajot kada stila speles komanda,uz ko liks akcentu, citi uz atrumu ,citi aerodinamiku,bet nu ja braucejam nav izturiba un fiziskais,komanda cilvekam nav ko darit.. Domaju ka paskaties nascar un tad saki ka nav sports kur chalji ar alus vederiem draga uz rinkji shovaa pelnot miljonus tapat ka reslinga! Tie nav sporti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-05-18 16:35, pirms 11 gadiem
Lai jau tā būtu, bet čempions pēdējās trīs sezonās ir Fetels.

  -3 [+] [-]

, 2013-05-18 16:39, pirms 11 gadiem
katram savs favorits liekas labakais, vienam Alonso, citam Fetels, dalai Kimi un atseviskiem Hamiltons, ta ka es par Buttonu, tad visur stastu, ka vins ir labakais siem izteikumiem nav nekadas vertibas, dzeltena prese un nekas vairak

  +3 [+] [-]

, 2013-05-18 16:39, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Lai jau tā būtu, bet čempions pēdējās trīs sezonās ir Fetels.
To sauc par haļavu

  -1 [+] [-]

, 2013-05-18 16:56, pirms 11 gadiem
hush rakstīja: Brauceju sagatavoshanas ir tiirs sports.. netrennets cilveks pat nevaretu izturet spiedienu kas tiek izdarits vadot formulu + tapat vajag izturibu lielu ,ko trenne ar peldesanu,ritenbrauksanu,skriesanu,trenazhieru zale, pareiza eshana.. jo svars ari nozimigs. Tas ka F1 domine tehnika un tas izturiba ir tiri normali,jo tas ir tehnisks sporta veids.. tapat strategija un taktika ari no savara, tapat ka hokeja piemeram izdomajot kada stila speles komanda,uz ko liks akcentu, citi uz atrumu ,citi aerodinamiku,bet nu ja braucejam nav izturiba un fiziskais,komanda cilvekam nav ko darit.. Domaju ka paskaties nascar un tad saki ka nav sports kur chalji ar alus vederiem draga uz rinkji shovaa pelnot miljonus tapat ka reslinga! Tie nav sporti!
sviests! to var uztrenēt ļoti ātri.. tas nav nekas īpašs nav jāgatavojas kopš bērnības kā citos sporta veidos, lai kļūtu par labāko daži arī piekūst ar kartingu braucot nevajag tizleņus te jaukt pa vidu

  +6 [+] [-]

, 2013-05-18 17:15, pirms 11 gadiem
Neesmu Alonso fans, bet man nākas atzīt, ka viņš patiešām ir labākais! Īsts braukšanas ģēnijs, ko mēs varējām novērot pat Spānijas gp startā. Tas ir tikai viens no ļoti ļoti daudziem piemēriem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-18 17:26, pirms 11 gadiem
kungs rakstīja: sviests! to var uztrenēt ļoti ātri.. tas nav nekas īpašs nav jāgatavojas kopš bērnības kā citos sporta veidos, lai kļūtu par labāko daži arī piekūst ar kartingu braucot nevajag tizleņus te jaukt pa vidu
Ģeniāli tad jau maratona skrējēji arī nav sportisti, jo lai kļūtu par maratona skrējēju nav jātrenējas kopš bērnības un tam sagatavoties var praktiski jebkurš apmēram viena gada laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-05-18 17:46, pirms 11 gadiem
Alonso ir startu guru. instinkti un koordinācija. tas, ko pērn viņš izžņaudza no sarkanās mašīnas bija diezgan neprātīgi. šogad liekas dzelži labāki, domāju būs arī tituls!
Slēpts komentārs: M8archa

  +5 [+] [-]

, 2013-05-19 00:22, pirms 11 gadiem
Alonso bija pirmais, kas uzvarēja neuzvaramo Šumi! vecie labie Reņika laiki!
Tagad visu sačakarē Red Bull.

  +6 [+] [-]

, 2013-05-19 02:48, pirms 11 gadiem
Spāni slavē pat Luisa Hamiltona tēvs!
Энтони Хэмилтон: «Фернандо способен добиться максимума даже от недостаточно конкурентоспособной машины. Мне кажется, в 2009-м в Renault у него не было ни малейшего шанса оказаться в лидирующей группе, но он максимально использовал потенциал машины. Не думаю, что это можно сказать о других современных гонщиках».

     [+] [-]

, 2013-05-19 07:35, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Ģeniāli tad jau maratona skrējēji arī nav sportisti, jo lai kļūtu par maratona skrējēju nav jātrenējas kopš bērnības un tam sagatavoties var praktiski jebkurš apmēram viena gada laikā.
gribu redzēt kādu, kurš gada laikā var sagatavoties un noskriet maratonu zem 2h10min domā ko runā - F1 piloti ir augstākā klase nevis sētas braucēji.. Tu te par sētas skrējējiem runā..
āksti un resnīši te laikam
Slēpts komentārs: KobeB24

     [+] [-]

, 2013-05-21 15:57, pirms 11 gadiem
Jā kā tad nav trenējušies no bērnības, ja nesāksi 4-6 gados ar kartingiem nekas labs nesanāks!

kungs rakstīja: sviests! to var uztrenēt ļoti ātri.. tas nav nekas īpašs nav jāgatavojas kopš bērnības kā citos sporta veidos, lai kļūtu par labāko daži arī piekūst ar kartingu braucot nevajag tizleņus te jaukt pa vidu