Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Volfs: "Ja Hamiltons vēlas, viņš var beigt savu karjeru"

Juris Grīns
Juris Grīns

Volfs: "Ja Hamiltons vēlas, viņš var beigt savu karjeru"
Toto Volfs un Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs atzīst, ka viņu nesatrauc Lūisa Hamiltona iespējamais lēmums par "Formula 1" karjeras beigšanu. Šobrīd brits ir vienīgais, kurš vēl nav parakstījis līgumu par startēšanu 2021. gada sezonā.

Lai gan abas puses uzsvērušas, ka šajā jautājumā nekādas steigas nav, aizvien plašāk aizkulisēs tiek runāts, ka Hamiltons apsver iespēju noslēgt savu karjeru ar izcīnītiem septiņiem F1 pasaules čempiona tituliem. "Mercedes" apzinās, ka, lai gan Hamiltona aiziešana būtu zaudējums, sportists nav neaizstājams. To vienā no posmiem pērn pierādīja Džordžs Rasels, kurš aizstāja tobrīd ar "Covid-19" sasirgušo Hamiltonu un spēja cīnīties par uzvaru.

"Tas mani nepavisam neuztrauc, jo es vienmēr cienīšu Lūisa lēmumus, lai tas nozīmētu palikšanu ar mums ilgtermiņā vai aiziešanu no čempionāta, lai realizētu citas intereses," saka Volfs.

Vēl viena versija stāsta, ka Hamiltons pieprasa lielāku algu un arī ietekmi komandā, kam "Mercedes" īsti nevēlas piekrist. Tikmēr Volfs uzsver, ka patiesībā Hamiltons nav tāds pilots, kurš uzskata, ka viss griežas ap viņu, lai gan dažbrīd tāds viedoklis medijos ir pazibējis.

"Būt labākajam, tas nozīmē būt gan ātrākajam, gan inteliģentākajam pilotam," skaidro Volfs. "Tas ir pilots, kurš izprot, kā darbojas dinamika komandas iekšienē, kādas ir tās tehniskās iespējas un šīs organizācijas kopainā redz sevi pareizajā kontekstā, nevis ir kā saules sistēmas centrs, kur viss griežas ap tevi. Tāpat komandai absolūti jāstrādā pilota labā, lai sniegums izpaustos visās jomās - tas nozīmē gan inženierijas un komerciālo, gan politisko un komunikācijas pusi. Tikai tad visi riteņi spēj griezties."

Ja Hamiltons beigtu karjeru, kā pirmais favorīts uz viņa vietu būtu Rasels, kurš pārstāv "Mercedes" komandas sadarbības partnerus "Williams". Tāpat bez līguma uz 2021. gada sezonu ir Niko Hilkenbergs, kurš būtu spēcīgs papildinājums arī tādai vienībai kā "Mercedes".

Izmantotie resursi:
News, sport, celebrities and gossip | The Sun

  +1 [+] [-]

, 2021-01-19 07:27, pirms 3 gadiem
Droši, F1 tikai iegūs no Hamiltona atdalīšanās

  +1 [+] [-]

, 2021-01-19 09:52, pirms 3 gadiem
Trampaliins rakstīja: Droši, F1 tikai iegūs no Hamiltona atdalīšanās
Viņam vajadzēja pāriet uz RB vai Ferrari un tad visiem izgriezt pogas. Tagad liekākā daļa uzskata, ka visu paveic mašīna (moška arī).

     [+] [-]

, 2021-01-19 10:48, pirms 3 gadiem
Bet formula vajag tak pielāgot katram individuāli lai ërti varētu pabraukt?
Janvaris vidus jau, bet līgums nav vēl noslēgts, baigi dīvaini tas viss sākt likties

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:15, pirms 3 gadiem
Diez vai Hamiltons atteiksies no 99% iespējas izcīnīt 8.titulu 2021.gadā ar autiņu, kurš ir pārbaudīta vērtība kopš 2014.gada.
Tur ir kaut kas vairāk apakšā, par ko neviens īsti nezina, izņemot Mercedes un Hamiltonu, bet prese cenšas uzminēt un fantazē dažādas teorijas.
p.s. es arī minēšu, un mans personīgais viedoklis, ka cenšas iekļaut nosacījumu, ka pēc karjeras beigšanas iegūst līdzīgu amatu kā Niki Lauda, kā arī mēģina Mercedes piespiest atbalstīt Hamiltona komandas citos auto seriālos.

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:50, pirms 3 gadiem
Šobrīd Volfs diezgan skaidri pateica, ka Princeses izgājieni mazliet apnikuši. Par vēsturisko kontekstu, kur dažs labs kapā jau apmeties uz otriem sāniem dēļ Merša iecietības, pat paklusēšu "Jutīgi" tak visi mūsdienās
Starp citu, kā beidzās tas futbola jandāliņš, vai Trenera palīgs Melnajā ādas krāsā dabūja soda naudu un diskābeli par Rumāņu tiesneša apsaukāšanu?