Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Klīnu iesauc armijā

Klīnu iesauc armijā
Vai tiešām Klīnam būs jāpamet autosports,
lai dotos dienēt armijā?

Bijušajam F-1 braucējam Kristiānam Klīnam, kurš 2008.gada sezonā nespēja nodrošināt sev pilota vietu F-1, visticamāk nāksies doties dienēt Austrijas armijā.

Šīs nedēļas vidū Klīns ar F-1 pilotu Ralfu Šūmaheru apsvēra iespēju pievienoties Vācijas salonauto čempionātam DTM, kur abi jau piedalījās ''Mercedes-Benz" komandas testos. Lai arī abi piloti nav paziņojuši, ko viņi ir izdomājuši par gaidāmo sezonu, ir kļuvis zināms, ka Klīns ir saņēmis pavēsti no Austrijas armijas.

Pavēstē esot rakstīts, ka Klīnam ir jādodas uz sešu mēnešu ilgu dienestu ar pārējiem armijā iesauktajiem. Pašlaik 24 gadus vecais sportists, tāpat kā daudzas citas sporta slavenības, dzīvo Šveicē, jo Šveicē ir jāmaksā daudz mazāki nodokļi nekā citviet. Lai arī pats pilots vairakkārt esot apgalvojis, ka viņš ir atbrīvots no armijas, Austrijas atbildīgie dienesti uzskata savādāk un ir paziņojuši, ka pilotam tuvākajā laikā ir jāierodas rietumu provincē Vorarlbergā.

Atzīmēsim, ka Klīns kā pilots F-1 vēl nav sasniedzis tos labākos rezultātus. Savos 24 gados viņš ir piedalījies 48 sacensībās, kuru laikā ir izcīnījis 14 punktus. Viņa pēdējais F-1 starts ir bijis 2006.gadā, kad viņš piedalījās Itālijas lielajā balvā. Ja tiešām Klīns dosies armijā, tad šis pavērsiens var būtiski ietekmēt viņa turpmāko karjeru.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-18 21:42, pirms 16 gadiem
ASK F1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja