Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Aktivitātes ārpus trases mani padara vēl ātrāku"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons: "Aktivitātes ārpus trases mani padara vēl ātrāku"
Lūiss Hamiltons. Foto: Facebook.com/LewisHamilton

Lai gan Lūiss Hamiltons nododas dažādām aktivitātēm ārpus "Formulas 1" un daudzi izteikuši bažas, ka tas varētu negatīvi ietekmēt viņa ātrumu, pēc svētdien gūtās uzvaras Singapūras posmā "Mercedes" pilots norāda, ka patiesībā rezultāts ir tieši pretējs.

Pirms ierašanās Singapūrā Hamiltons desmit dienu laikā apceļoja pasauli, mērojot kopumā apmēram 40 tūkstošus kilometru. Viņš kopā ar apģērbu ražotāju "Tommy Hilfiger" apmeklēja savas kolekcijas prezentācijas pasākumus Šanhajā un Ņujorkā, bet pēc tam pārliecinoši guva uzvaru F1 sacensībās Singapūrā.

"Zinu, ka cilvēki pirms šī posma sāka uzdot jautājumus, vai lietas, ko daru ārpus čempionāta, neietekmēs manu sniegumu," stāsta Hamiltons. "Kad ierados Singapūrā, nodomāju: jēziņ, ja es kaut vienu soli pasperšu nepareizi, viņi sāks rādīt ar pirkstiem un teikts, ka tas ir rezultāts manām darbībām ārpus sporta. Tomēr jūs redzat, ka tas manu sniegumu neietekmē, un visas šīs lietas pat palīdz man uzlabot savu ātrumu. Iepriekšējās divas nedēļas bija ļoti intensīvas, tādēļ tagad paņemšu dažas brīvas dienas."

Tā kā Hamiltona galvenais konkurents Sebastians Fetels no "Ferrari" finišēja tikai trešais, tagad brits F1 kopvērtējumā par vēl desmit punktiem palielinājis pārsvaru pār vācieti, kā rezultātā sešus posmus pirms sezonas beigām abus šķir jau 40 punkti.

"Uz Singapūru es nedevos ar cerību, ka man izdosies iekrāt vēl desmit punktu pārsvaru," atzīst Hamiltons. "Protams, sajūta ir lieliska, bet startēju šajā čempionāstā jau ilgu laiku un zinu, ka nevaru aizsteigties priekšā pats sev. Mums jāturpina būt pazemīgiem, jādzīvo šeit un tagad, jo šobrīd ir pabeigts tikai šodienas darbs. Es ticu, ka sezonas atlikušajā daļā varam būt vēl labāki, tādēļ tāds arī ir mērķis."

Izmantotie resursi:
Sports Mole - Football, tennis, rugby, cricket,...