Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Džovinaci varētu zaudēt vietu "Alfa Romeo" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Džovinaci varētu zaudēt vietu "Alfa Romeo" komandā
Antonio Džovinaci un Kimi Raikonens. Foto: Alfa Romeo Racing

Ja Antonio Džovinaci nesāks rādīt līdzvērtīgu sniegumu kā Kimi Raikonens, "Alfa Romeo" komanda veiks izmaiņas sastāvā, pārliecināts bijušais F1 pilots Jirki Jarvilehto.

Lai gan Džovinaci tiek uzskatīts par talantīgu autosportistu, viņa sniegums šogad nav uzskatāms par pietiekami labi - kamēr Raikonens guvis punktus četros posmos no pieciem, itālis to nav paveicis ne reizi.

"Kimi šobrīd ir vienīgais, kurš komandai nes rezultātus," saka Jarvilehto, kurš pazīstams arī ar vārdu JJ Lehto. "Džovinaci šķiet pazudis un bezpalīdzīgs, salīdzinot ar viņu. Visās citās vidējā līmeņa komandās ir divi piloti, kuru ātrums ir pietiekošs."

Ņemt vērā to, kā arī faktu, ka "Ferrari" pilotu akadēmijā šobrīd ir tāds jauns un talantīgs sportists kā Miks Šūmahers, Lehto uzskata, ka Džovinaci dienas komandas sastāvā varētu būt skaitītas.

"Vienā brīdī notiks izmaiņas, tas ir droši," viņš brīdina. "Iespējams, komandas aizkulisēs valda daudz politikas, bet fakts ir tāds, ka "Alfa Romeo" vajag divus pilotus, kas ir spējīgi izcīnīt punktus."

Arī pats Džovinaci neslēpj, ka šobrīd izjūt lielu spiedienu un visi gaida no viņa tikšanu punktos.

"No itāļu puses jūtu ļoti lielu spiedienu, viņi grib, lai es izcīnu pirmos punktus," atzīst Džovinaci. "Es gribētu, lai tas notiek pēc iespējas ātrāk, nevis sezonas beigās. Pēc nedēļas nogales, kas nebija pozitīva ne man, ne Kimi, cenšamies atrast risinājumu. Bet mēs esam laba komanda un mums ir laba mašīna. Ir tikai jāsameklē veids, kā šo puzli pareizi salikt kopā, tad arī rezultāti atnāks."

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com